Tiesitkö tämän kaakeleista? + mainio kampanja-alennus!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten
(Yhteistyössä Pukkila) Unelma juuri omanlaisesta kylpyhuoneesta tai keittiöstä on varmasti jokaiselle tuttu. Ihana kylppäri tai toimiva keittiö antaa valtavasti iloa arkeen!

Nyt StyleRoomilaisilla on hieno mahdollisuus hankkia laadukkaita laattoja huokeaan hintaan. Pukkila tarjoaa StyleRoomin kävijöille 20 prosentin kampanja-alennuksen, joka koskee normaalihintaisia laattoja. Tarjous on voimassa heinäkuun loppuun saakka Pukkilan omissa myymälöissä (Turku, Tampere, Kuopio, Oulu ja Vantaa). Muista mainita ostoksilla taikasana StyleRoom! www.pukkila.com

Kokosimme remppa- ja suunnittelupohdintoja varten yleisiä ennakkoluuloja ja väittämiä laattoihin liittyen. Ja saimme niihin ammattilaiselta rehelliset vastaukset.


1. Laattojen vaihtaminen on haasteellinen homma, joka kannattaa jättää ammattilaiselle.

KYLLÄ. Laattojen vaihtaminen on melko suuritöinen urakka, jossa täytyy osata ottaa monia asioita huomioon aina kunnollisten pohjatöiden tekemisestä suorien laattapintojen aikaansaamiseen. Ammattilaiselta työ sujuu joutuisasti ja ammattitaitoisesti, ja näin vältetään mahdolliset kosteusvauriot.

2. Keraamisia seinä- ja lattialaattoja löytyy niin paljon, että värejä, materiaaleja ja malleja on taatusti jokaiseen makuun.

KYLLÄ. Esimerkiksi Pukkilan valikoimasta löytyy jokaisen tunnelmaan, tyyliin ja aikakauteen sopivat laattavaihtoehdot.


3. Pinttyneistä laatoista on vaikeaa saada lika pois.

VÄÄRIN. Seinä- ja lattialaattoja on helppo puhdistaa, koska ne kestävät yleisimmät puhdistusaineet. Lisäksi lattialaatat kestävät hyvin hankausta.
Lue käytännön ohjeita täältä: http://www.pukkila.com/palvelut-ja-ohjeet

4. Saumojen uudistamisella tai tuunauksellakin voi saada helposti freesin muutoksen aikaiseksi.

VÄÄRIN. Mikäli haluaa vaihtaa ainoastaan laattojen saumat, täytyy varautua isoon ja hitaasti edistyvään työhön, sillä kaikki vanhat saumat täytyy ensin kaivertaa pois, ennen kuin laatat voi saumata uudelleen. Saumojen kunnollisella puhdistamisella saa helpommin aikaan raikkaan muutoksen.

5. Kylpyhuone- tai wc-remontin suunnitteluun saa ammattilaiselta suunnitteluapua.

KYLLÄ. Pukkilan myymälöiden ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään oikeiden laattavalintojen tekemisessä. Lisäksi neuvoja saa sopivien kiinnitysaineiden ja kaakelilistojen valintaan. Pukkilan myymälöistä voi varata suunnitteluajan, jolloin voi rauhassa miettiä mitkä ratkaisut olisivat juuri ne oikeat. Varsinainen remontin suunnittelu eri vaiheineen täytyy käydä läpi rakennusurakoitsijan kanssa.


6. Kaakeleita voi käyttää vain kylpyhuonetiloissa ja keittiössä.

VÄÄRIN. Kaakelilaattoja voi käyttää myös kuivien tilojen seinissä. Huomioitavaa on, että kaakelilaatat ovat aina seinälaattoja, jotka eivät kestä lattiakäyttöä. Lattialaatoiksi sopivat lasitetut tai lasittamattomat lattialaatat sekä erittäin tiiviit porcellanato-laatat, joista on saatavissa useita eri pintavaihtoehtoja, kuten puolikiiltävä, kiillotettu, himmeä ja struktuuripinta. Lattialaattoja voi käyttää myös seinäpinnoilla.


TRENDINÄ PERINEISET MUODOT JA SUURI LAATTAKOKO

Tällä hetkellä muodissa ovat perinteiset ja ajattomat laatat, kuten esimerkiksi Natura-sarjan 6-kulmaiset laatat, jotka ovat olleet Pukkilan valikoimassa jo 50-luvulta lähtien. Suosituimmat värit ovat luonnonläheisiä ja murrettuja. Lisäksi useissa eri väreissä saatavat puukuvioiset ja betonipintaa muistuttavat laatat ovat suosiossa.
Pukkilan valikoimasta löytyy myös suuria lattialaattoja, jotka sopivat esimerkiksi olohuoneiden ja keittiön lattiapinnoille. Monissa lattialaattasarjoissa on tarjolla useita eri kokoja, aina pienistä mosaiikeista suuriin 60x120 cm kokoisiin laattoihin. Saman sarjan eri laattakokoja yhdistelemällä saa tiloihin tyylikkään tunnelman. Laattakoot ovat kasvaneet huimasti viime vuosina valmistustekniikoiden kehittyessä; suurin laatta Pukkilankin valikoimassa on 100×300 cm kokoinen mammutti, joka sopii erityisesti isojen tilojen laatoituksiin.

Vastaajana Anna-Kaisa Tuomi Pukkilalta.
Lisää konkreettisia laattavinkkejä löydät täältä.

- StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia