TOP3: coolit ja hauskat koululaishuoneet

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Niin se koululaisten loputtomalta tuntuva kesälomakin alkaa kohta olla lopuillaan. Koulunaloitusintoa voi ruokkia päivittämällä muksun huoneen ilme uuteen kuosiin. Vaikka läksyt tulisikin tehtyä mahallaan lattialla, voi omaan huoneeseen keksiä paljon muutakin kivaa kuin koulupöytä.

Tässä kolme koululaishuonetta, joissa on toteutettu hauskoja ja innostavia sisustusideoita. 

Oblik. ja pöytä joka on myös futismaali

Image title

Oblik.-perheen koululaispojan huoneesta näkyy, että asukas ei enää ole ihan pikkuskidi. Lelujen tilalla on lukulöhötuoli, tyylikkäitä vaatteita ja nerokas diy-pöytä, joka on samalla futismaali. Katso lisää kuvia, myös mm. sängystä, jonka alle on saatu fiksusti paljon säilytystilaa.

Tirsa-Laura ja pikkuapinan puolapuut

Image title

Tämä huone on jo muuttunut asukkaan kasvettua, mutta pari vuotta sitten sisustuksen ylivoimaisesti tärkein asia oli puolapuut ja niissä roikkuvat köydet. Erilaiset laatikot, lokerikot ja pussukat säilövät edelleen paljon tärkeitä ja turhia aarteita. Värien iloista kirjoa ryhdittävät mustavalkoiset raamit. Katso lisää kuvia värikkäästä huoneesta.

Kotipalapeli ja kekseliäät pienet yksityiskohdat

Image title

Kotipalapeli uudisti eskarilaisen huoneen koululaiselle sopivaksi DIY-meiningillä. Huoneen ehdottomana katseenvangitsijana ja keskeisimpänä elementtinä toimii harmaa, vuoristomainen seinämaalaus. Koululaiselle tärkeä on tietenkin myös työpöytä, joka sekin on itse tehty liimapuulevystä ja harjanvarresta! Harmonisesta tilasta löytyy lisäksi paljon katseltavaa ja kivoja yksityiskohtia, jotka houkuttelevat lähempään tutkiskeluun. Kurkkaa kaikki kuvat albumista.


Kaipaatko lisää inspiraatiota? Ideoita voit ammentaa vaikkapa muista StyleRoomin koululaisten huoneista. Muistathan kurkata myös lastenhuoneisiin sekä  nuoren huone -sivulle!

Image title


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia