TOP3: vessan onnistunut muutos

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Vanhemmissa asunnoissa wc jää usein remonttikohteiden listalla viimeiseksi. Silti nuhjuiset pinnat ja kellertyneet kalusteet ärsyttävät joka kerta vessan puolella käydessä. Lopulta pikkuvessan remontointi voi olla nopea ja hyvinkin edullinen projekti. Ja lopputulosta on ihana fiilistellä!

StyleRoomissa on esitelty monta onnistunutta vessan ja kylpyhuoneen muutosta. Tässä kolme suosikkiamme, maukkaiden ennen-jälkeen-kuvien kera. Olkaa hyvät!

Heidi_Hajottamo ja 300 euron muutos

Ensin piti vaihtaa vain tapetti ja maalata katto... mutta kun se oli tehty, kaikki muu näytti nuhjuiselta. Lopulta koko vessa koki remontin. Muutos on valtava, lopputulos tyylikäs ja melko pienellä budjetilla toteutettu. Katso lisää kuvia täältä.

Image title

Valkoinensoihtu ja kaakelimaalin ihmeet

Kaakeleiden ja laattojen maalaaminen jännittää monia. Tämä projekti osoittaa, että rohkeus kannattaa. Valkoisensoihdun vessassa maalattiin kaikki pinnat, vaihdettiin kaappien ovet ja tasot, sekä allas ja hana. Pienillä yksityiskohdilla viimeisteltiin ilme. Lisää kuvia löydät täältä.

Image title

M.k.s. ja wc, jonka uusi tyyli vastaa muuta kotia

Tämän kodin vessa oli ennen hyvin romanttinen ilmestys. Remontissa kaikki meni uusiksi. Lautaseinään haettiin vaikutteita huussista ja lattiaan laitettiin luonnonkiveä. Koska pieneen nurkkaan sopivaa allaskaappia ei löytynyt, asukkaat tekivät lokerikon itse. Katso albumi, jossa on esitelty koko rivitaloasunnon remontti huone huoneelta.

Image title

Mitä tykkäsit? Tekisikö mieli rempata omakin vessa?

Lisää inspiraatiota ja ideoita suomalaisista kodeista löydät esimerkiksi näiden linkkien takaa:

www.styleroom.fi/kylpyhuone
www.styleroom.fi/remontti

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia