Tunnelmalliset & houkuttelevat mökit TOP3

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Miltä mökillä tulee sinun mielestäsi näyttää? Tässä StyleRoom-tiimin suosikkeja satojen ihanuuksien joukosta.


Mökkikauden korkkaus on käsillä. Nekin, joilla omaa mökkiä ei ole, alkavat tähän aikaan vuodesta unelmoida sellaisesta. Mökin tunnelma voi syntyä monista erilaisista tekijöistä, yleensä ainakin omistajilleen tärkeistä asioista.

Monella StyleRoom-jäsenellä on taito luoda kesäkotiin ainutlaatuisen rentouttava tunnelma, ja välittää se myös kuvissa. Mökkitunnelmoinnin houkutteleva TOP3, olkaa hyvät!

Romanttisen kevyttä ja kodikasta

Image title

Villa-Kesätuuli on 80-luvulla rakennettu kesämökki, jota on remontoitu pari kesää. Mökin helmiä ovat suuret, valoa tuovat pariovet ja läpi sisustuksen lumoava sinisävyinen värimaailma. Tosin pari kesää sitten tuvan sisustus oli vaaleanpunainen, katso miltä mökki silloin näytti.


Perinteistä mökkeilyä modernilla twistillä

Image title

Hunajaista-Riikka on luonut sukumökille pienillä asioilla uuden ilmeen. Modernit tyynyt ja kankaat, tarkasti valitut huonekalut ja värimaailman karsiminen saivat mäntyseinäisen mökin loistamaan. Katso lisää kesäisiä fiiliskuvia Hunajaisen albumista


Maalaisromantiikkaa ja perintöesineitä

Image title

KirsiT:n 1930-luvulla rakennetulla mökillä tumma hirsiseinä saa vastapainoa vaaleista huonekaluista. Sisustuksessa on paljon perittyä ja kierrätettyä. Eri sukupolvet näkyvät sekä visuaalisesti että käytännön valinnoissa. Klikkaa KirsiT:n profiiliin ja ihaile albumeita mökin eri huoneista. 


Uusimmat ja suosituimmat mökkikuvat löydät aina täältä:

www.styleroom.fi/mökki

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia