Unelma omasta kodista maalla toteutui

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Caseofhome eli Satu rakastaa etsiä erilaisia kauniita asioita sisustusinspiraation lähteeksi. Tänä kesänä hänen unelmansa omasta kodista maaseudun rauhassa toteutui.

Kiireettömästi sisustaen

Asun omakotitalossa/ hirsitalossa maaseudulla, kuitenkin lähellä kaikkia palveluja yhdessä mieheni, lapseni ja 4 kisun kanssa.

Image title

Kotini tyyli koostuu täysin omaa ja perheeni silmiä miellyttävistä elementeistä. Pidämme luonnollisista sävyistä, vaaleista pinnoista, mutta täysin valkoista kotia en halua, vaikka ne kauniita ovatkin. Myös vanhanaikainen rouheus sytyttää tietyssä määrin.

Image title

Askel askeleelta täydennämme, vaihdamme ja ja etsimme mielenkiintoisia yksityiskohtia. En pidä kiirettä ja sisustus muuttuu aika ajoin. Seuraan mielenkiinnolla erilaisia ideoita ja pyrin niitä tulevaisuudessa toteuttamaan tuoden niihin omia lisäyksiäni. DIY-projektit saavat sydämeni sykkimään innostuksesta.

Image title

Parasta kotonamme on tila ja käytännöllisyys. Kosteat ja lämpöiset tilat (sauna/ kodinhoitohuone) on sijoitettu talon yhteyteen kuitenkin erilliseen rakennukseen, jolloin kosteus ja lämpö eivät siirry asuintiloihin. Ärsyttävää täällä on korkeintaan kenkien paljous ja niiden säilytysongelma, mikä onkin juuri mietinnän alla.

Image title

Haaveilen tällä hetkellä talon terassille kaunista pitkää penkkiä, joka toisi ilmettä pitkälle seinustalle. Vielä ei ole tullut vastaan oikeanlaista.

Vieraat ovat pitäneet kodistamme ja ovat kommentoineet mm. sisustustamme "juuri sopivan verran pientä ja tunnelmaa tuovaa kalustetta ja esinettä, ei mitään liikaa tai liian vähän". 

Katso lisää kuvia Caseofhomen kodista.


- StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia