Nojatuolin tuunaus

Carba

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Image titleNäin Facebookissa Roskalava ryhmässä mukavan näköisen nojatuolin, joka ikävä kyllä väreiltään oli kamala mielestäni. Tuoli on malliltaan neliö, istuin ja selkänoja osat ovat kuviollista harmaan ruskeaa kangasta ja käsinojat ovat keltaista nahkaa, auts. Tuolin jalat ja ympäröivä "tuki"? osa ovat kromin väriset.

Hetken aikaa googlettelin ja kaivoin tietoa mm. nahan maalauksesta, kankaan maalauksesta ja niiden kestävyydestä. Tulin tulokseen, että jos vain saan nojatuolin niin haen sen. No sain ja tuoli haettiin. 


Aluksi tietysti peseminen.. Toisen käytöstä ja käytetty tuoli tottakai vaati perusteellisen pesun ja jo pelkästään tulevan maalauksen takia se oli erittäinkin suotava operaatio toteutettavaksi.

Saatiin puhtaaksi, ja sitten maaleja tilailemaan. 

Kuten esittelyssäkin olen maininnut tykästyneeni vaaleaan, joten tilasin nahkaosiin valkoista auton sisustaan tarkoitettua verhoilu maalia, spray pullon. Kankaaseen tilasin harmaata spray maalia. 

Nyt jännitän täällä, että milloin maalit saapuu! Innolla odotan projektin kunnolla alkuun saamista ja lopputuloksen näkemistä. 

Koska ei löytynyt enää kunnollista kuvaa tuolista, niin kuva on huono, väärinpäin, ja yksi käsinoja jo irti otettuna. Värit kuitenkin näkyy, ja ne on juuri ne kriittiset vaihtoon menevät.


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia