Ihana kesä - päättymätön tarina alkaa

CaseOfHome

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Image title

Aivan ihastuttava kesä, aivan uskomaton vuosi, ja mikä parasta, upea uusi koti!

Vuosia sitten aloitimme mieheni kanssa mittavan projektin ja päätimme muuttaa yhteen ja alkaa remontoimaan -84 valmistunutta rivitaloa. Tuo työ kannatti, sillä kun aika oli valmis, ja löysimme unelmiemme kodin loppuiäksi, löysimme uuden asukkaan ennätysnopeaan vanhaan asuntoomme. Kuva-albumissani "Rakastettu kotimme" esittelen vanhan asuntomme. 

Nyt on aika kuitenkin katsoa kohti tulevaa ja nauttia tästä päättymättömästä tarinasta, sillä tilaa on entiseen verrattuna paljon ja mahdollisuuksia sen myötä enemmän kuin osasin toivoa. 

Nautin suunnattomasti muiden antamista inspiraatioista erilaisissa blogeissa sekä kuvagallerioissa, sosiaalisessa mediassa sisustusryhmissä jne. Näistä saa mielettömästi virtaa ja uusia ideoita, joita voin toteuttaa aina kun kaipaan uutta piristystä ympärilleni. 

Puutarhan hoito on uusi juttu minulle, mutta sitäkin mielenkiintoisempi. Olen aloittanut mittavan projektin, joka jatkuu ensi keväänä. Puutarhan puolella on ollut vuosikausia suuremmallekin marjanpoimijaryhmälle marjapuskia poimittavaksi, mutta koska itse en ole marjanpoimija -tyyppiä, ajattelin pikkaisen harventaa näitä. Jätetään vielä 35 mustaherukkapuskaa, 1 punaviinimarjapuska sekä karviaiset ja vadelmat puutarhan toiseen laitaan vielä takaamaan perheemme vitamiinit ja hyvinvointi seuraaviksi vuosiksi. 20x20 m alue on nyt harvennettu ja alueelle on suunnitteilla jotakin ihanaa! Nyt vain ideamyssy päähän. Näen jo itseni vaeltelemassa puutarhassa aurinkovarjo olalla nauttien käsieni jäljistä ja puutarhan loistosta. 

Kokoan kuva-albumeihin meidän kotimme sisustusratkaisuja. Kotimme henkii samanaikaisesti kesämökin tunnelmaa kuin myös täydellistä rauhoittumisen tyyssijaa. Tämä koti antaa meille kaiken, jota kaipaamme muutoin kiireisen elämän keskellä. Lisää kuvia ja tarinaa erilaisista projekteista ja kodin laitosta löytyy kotisivuiltani, jonne voi piipahtaa käymään ja jättää myös terveisiä vieraskirjaan. Kotisivun osoite caseofhome.simplesite.com.

Meinasin jo melkein unohtaa... haluan kiittää myös miestäni, sillä ilman hänen apuaan en varmasti saisi kaikkea haaveilemaani toteutettua. Vaikka vasara ja lapio kädessä pysyy, on toisinaan turvauduttava apuun :). 

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia