Kiinteistölle nimi - JOHAN ON AIKAKIN

CaseOfHome

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Image titleImage title

Jos olet lainkaan seurannut aikaisemmin kuva-albumiin ladattuja kuvia ja tekstejä, tiedätkin, että muutto uuteen kotiin on ollut vastikään.

Saimme juuri kirjeen kotiin, jossa pyydetään miettimään päämme puhki maailman parasta nimeä juuri meidän kotitilallemme (ei ehkä juuri noilla sanoilla, mutta..). Onhan se aika hienoa, kun voimme ristiä myös kotimme juuri meidän kuuloiseksi. Mutta mikä nimi kuvastaa aluetta, kotiamme ja meitä ihmisinä? Minusta on tärkeää, että nimestä on luettavissa jotain, joka on syvällä meissä ja tässä paikassa.

Tein listan (olisiko ollut 16 nimeä) ja päätin lähettää sen läheisilleni ja kysellä heidän mielipiteitään. Näistä 5 nousi kirkkaasti jatkoon. Nyt saavat ystäväni sosiaalisessa mediassa vaikuttaa nimenvalintaan. Aikaa on vielä rutkasti. Ainakin 4 viikkoa! Vielä ehtii myös ehdotella uusia nimiä.

Viisi parasta nimeä ovat

1. Kissankulma, 2. Tassulampi, 3. Lammenniitty, 4. Kissanrinne ja 5. Lammentorppa

Jotenkin näyttää siltä, että kissat ovat tainneet viedä sydämmemme ja niillä on suuri paikka elämässämme :) . No juu, ovathan ne täyttäneet kotimme ja sohvamme sydämemme lisäksi. Myös pihan lampi on niin keskeisellä paikalla joten se on myös yksi tärkeistä elementeistä.

Toivottavasti teksti tavoittaa edes yhden mietintämyssyn alla olevan, joka kuumeisesti miettii samoin oman kiinteistönsä nimeämistä. Itse sain pientä pontta näihin nimivaihtoehtoihin myös internetin syövereistä ja inspiraation iskettyä, sain luotua meille sopivia nimiä. 

"Kotimme on nimensä näköinen". 

Nyt odotetellaan syksyn kauniita sävyjä ja mietitään tulevia talven sisustuksia. Ehkä eniten odotan ulkovalojen ja kynttilöiden loistetta ja tunnelmallisia iltoja. 

Hyvää alkanutta syksyä!

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia