Remonttihaaveita

Erika88

Bloggasi FI

Julkaistu sitten
Halusin tulla paljastamaan muutaman remonttihaaveen. Vaikka tämä ostamani asunto onkin pääosin toimiva, on muutama asia, jotka haluan jossain vaiheessa muuttaa. Suurin niistä on sauna, josta olenkin jo laittanut remontti-ilmoituksen taloyhtiön hallituksen päätettäväksi. Remontti meni läpi, joten se käynnistynee viimeistään tammikuussa.


Saunan lisäksi kylppäri kokee muodonmuutoksen. Olen jo ostanut sinne uuden pesualtaan kaappeineen ja vesilukkoineen sekä uuden peilikaapin. Ne asennetaan luultavasti saunaremontin yhteydessä.

Image title

Jossain vaiheessa myös maalautan mm. kuvassa näkyvät keittiön kaapinovet valkoisiksi. Tuo puunsävy on todella kiva, mutta se ei oikein sovi yhteen keittiön vaaleiden marmoripintojen kanssa. :D Samat puunsävyiset kaapit ovat myös eteisessä vaatenaulakon yläpuolella, mutten ole ihan varma, maalautanko niitä.

Minulla on suunnitelmia myös takapihan varalle! Haluaisin sinne jossain vaiheessa terassin. Sekin vaatii taloyhtiön luvan, mutta uskon sen menevän läpi, sillä ainakin seinänaapurillani on terassi.

Tällaisia ovat siis remonttihaaveeni. :) Miltä kuulostaa? :)

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia