Viihdy pihalla

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Viherpiha-lehden toimitus listasi kahdeksan helposti toteutettavaa vinkkiä, miten kotipihalla viihtyy entistä paremmin. Voit jakaa myös omat pihavinkkisi ja osallistua inspiroiva piha -kilpailuun täällä StyleRoomissa tai Instagramissa. Tarkemmat osallistumisohjeet löydät jutun lopusta heti Viherpihan vinkkilistan jälkeen.

1. Kasvien syleilyssä

Istuskelukulmauksessa viihtyy pitkään, kun saa olla kasvien syleilyssä. Betonilaattojen lomassa timjamit tuoksahtelevat suloisesti, kun niitä hipaisee jaloillaan.

2. Rentoudu sohvalla

Oleskelupaikka tarjoaa rentoutusta ja joutenoloa. Kiinteä sohva tai penkki tekee siitä houkuttelevan, etenkin jos tausta on rauhallinen seinusta tai korkea kasviryhmä. Päällystä pehmusteet likaa ja kosteutta hylkivällä kankaalla.

3. Suojassa metsän varjossa

Metsän suojassa ajatukset rauhoittuvat. Jos sinulla on pala metsää pihallasi, tee sinne istuskelupaikka. Hauskasti muotoillut puuistuimet luovat kontrastin villille luonnolle.

4. Puukeinussa suojassa sateelta

Puukeinussa on jotain nostalgisen suomalaista. Kun yllä on katos, keinumisesta ja puutarhasta voi nauttia sateellakin.

5. Mieli lepää mietiskelytuolilla

Yksittäinen mietiskely- ja rauhoittumistuoli kannattaa laittaa paikkaan, josta avautuu kaunis näkymä tai jossa voi nauttia puutarhan tuoksuista tai äänistä.

6. Pergola sopii kukkaloiston keskelle

Itämaisvaikutteinen pergola sulautuu romanttiseen cottage garden -tyyliseen puutarhaan. Kauniit kalusteet kruunaavat kauniin kokonaisuuden.

7. Suojassa sateelta ja paahteelta

Huvimajat ja muut puutarhan piilopaikat tarjoavat suojaa sateelta ja paahteelta. Majan voi rakentaa vaikkapa ylijäämälaudoista, vanhoista heinäseipäistä tai valmiista paketista.

8. Varjon alla

Monet rakastavat aurinkoa, mutta ruokailu on miellyttävintä varjossa. Kun suunnittelet ruokailuryhmän paikkaa, tee siitä sen verran tilava, että saat vedettyä tuolit kunnolla irti pöydästä.

Nyt vain miettimään, minkä idean sinä toteuttaisit!

INSPIROIVA PIHA

Osallistu kilpailuun joko täällä StyleRoomissa tai Instagramissa (7.7.–14.7.2014).

HUOM! Osallistumisaika päättynyt ja voittaja selvinnyt. (muokattu 30.7.2014)

OSALLISTUMISOHJEET:

1. Nappaa kuva inspiroivasta pihasta. Tyyli on vapaa, kunhan kyseessä on piha eikä esimerkiksi huonekasvi. StyleRoom arpoo kaikista kilpailuun osallistuneista yhden voittajan, joka saa 6 kk vapaavalintaisen asumisen lehden itselleen (Avotakka, Kotivinkki, Meidän Mökki, Meidän Talo, Unelmien Talo&Koti tai Viherpiha).

2. a) Osallistuminen STYLEROOMISSA: julkaise inspiroiva pihakuva osana jotakin omaa kuva-albumia tai kokonaan uudessa pihakuva-albumissa. Lisää kuvaan hakusana(t) 'inspiroiva piha'.

2. b) Osallistuminen INSTAGRAMISSA: jaa inspiroiva pihakuva oman Instagram-tilisi kautta. Lisää kuvaan hashtagit #inspiroivapiha JA @styleroom JA #viherpiha

3. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja linkki voittajakuvaan lisätään tämän blogipostauksen loppuun kilpailuajan päättyessä, kun voittaja on arvottu. Tutustu tarkempiin kilpailusääntöihin alla*.

Kurkkaa Viherpihan kuva-albumeihin, jos kaipaat lisää inspiraatoita pihalla viihtymiseen. Lisää pihaideoita löytyy myös Viherpihan omilta sivuilta: www.viherpiha.fi

Kiitos Viherpihalle inspiroivista pihavinkeistä ja puutarhakuvista!

Itse loikoilisin mieluiten puutarhasohvalla tai aurinkotuolissa. Keskustan kerrostaloasujalla taitaa pihasisustaminen silti jäädä ideointiasteelle. Pihaunelmointia.

– Hannele/StyleRoom

*SÄÄNNÖT:

• Osallistumisaika: 7.7.–14.7.2014. Myös ennen kisajulistusta tehdyt albumit ovat mukana, mikäli niissä on hakusanat ”inspiroiva piha” ja Instagramissa #insiroivapiha JA @styleroom JA #viherpiha.

• Osallistujalla tulee olla käyttöoikeus lataamiinsa kuviin. Osallistua voi sekä StyleRoomissa että Instagramissa. Voittajia valitaan yhteensä yksi (1).

• Lue yksityiskohtaiset säännöt täältä: StyleRoomin käyttöehdot ja kilpailusäännöt.

Arvonnassa onni suosi Instagramissa osallistunutta tovesusannaa (@tovesusanna,http://instagram.com/p/pb57DWs_1I/?modal=true). Onneksi olkoon ja kiitos kaikille osallistuneille!

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia