REMPPAHAASTEEN VOITTAJA ON...

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

StyleRoom haastoi suomalaiset kotisisustajat esittelemään omia kotiremonttejaan tekstein ja kuvin kesän 2014 aikana. Remppahaasteen voittaja on vihdoin selvinnyt. Nyt ei tarvitse enää jännittää.

Äänestyksen voitti lopulta JuttaMuotopuoli nerokkaalla eteisratkaisullaan. Portaiden alle jäänyt tila hyödynnettiin tehokkaasti eteistilaa remontoitaessa. Tässä rempassa on käytetty todellista luovuutta.

Image titleImage title

Remppahaasteen voittaja valittiin finalistien joukosta yleisöäänestyksellä. JuttaMuotopuoli sai lopulta 26 % annetuista äänistä. Keittiön täysmullistuksen toteuttanut nata sai  22 % äänistä, ja kolmanneksi kipusi Formfollowsfunctionin vintin remontti 20 %:n äänisaaliillaan.

StyleRoomin Suuren Remppahaasteen voittaja saa palkinnoksi 1000 € rempparahaa. Myös  toiseksi ja kolmanneksi eniten ääniä saaneet remppatoteutukset päätettiin palkita, sillä kisa oli lopulta tiukka TOP 3:en kesken. Formfollowsfunction ja nata saavat lahjakortit Vepsäläiseen (arvo 100 €). Kaikkien äänestäneiden kesken arvottavan 200 €:n remppalahjakortin voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


Kiitos vielä kerran kaikille haasteeseen tarttuneille remppaajille!


Nyt vain seuraavaa StyleRoomin sisustushaastetta odottelemaan. Toivottavasti sekin inspiroi yhtä huikeisiin sisustustoteutuksiin kuin Remppahaastekin. 


Inspiroivin sisustusterkuin,

StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia