Teemakuvakilpailu: Kiva kattausidea

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

YHTEISTYÖSSÄ UNELMIEN TALO&KOTI / Löytyykö sinulta kivoja kattauskuvia, joissa olet toteuttanut jonkin persoonallisen kattausidean?

Osallistu Unelmien Talo&Koti -lehden teemakuvakilpailuun kivoilla kattauskuvillasi. Kilpailuun osallistuminen onnistuu joko uusia kattauskuvia StyleRoomiin lisäämällä tai voit vaihtoehtoisesti osallistua halutessasi vaikkapa StyleRoomiin jo lataamillasi kuvilla.

Osallistumisohjeet:
- Luo StyleRoomiin kuva-albumi kivasta kattausideastasi. Nimeä albumi haluamallasi tavalla ja kerro kuvatekstissä kattausideastasi.
- Lisää kuva-albumiin ja kuviin hakusanat: unelmientalojakoti + kattausidea.
- Kilpailuaikaa on 17.2.2015 saakka.

HUOM! Teemakuvakilpailu on ratkennut, ja uusi kisa on käynnissä. Maaliskuussa etsitään nyt kukka- ja huonekasvi-ideoita. Voittajakuvat löydät Unelmien Talo&Koti -lehdestä. (Muokattu 24.2.2015.)

Kuvassa voi yhtä hyvin olla houkuttelevaksi katettu oman perheen aamiaispöytä kuin juhlava vieraskattauskin. Unelmien Talo&Koti -lehti valitsee voittajat kilpailuajan päätyttyä.

Kolme voittajakuvaa julkaistaan Unelmien Talo&Koti -lehdessä, ja kolme inspiroivimman kuvan ottanutta saa palkinnoksi Finlaysonin Aalto-keittiötekstiilipaketin (arvo 54 €). Pakettiin kuuluu essu, kaksi keittiöpyyhettä, patakinnas ja patalappusetti.

Muut, joiden kuva julkaistaan, saavat palkinnoksi Kirsi Tuomisen Tuoksuva puutarha ja parveke -kirjan, kustantaja Minerva (arvo 27 €).


Onnea kisaan!

– StyleRoom-tiimi


Oletko uusi StyleRoomissa?
Lue täältä, miten käytät StyleRoomia ja miten luot toimivan kuva-albumin.

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia