Teemakuvakilpailu: Kiva pihaidea

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

YHTEISTYÖSSÄ UNELMIEN TALO&KOTI / Millaisia pihan, terassin tai parvekkeen sisustusideoita sinulta löytyy? Jaa ideasi StyleRoomissa ja voita Byggmaxin lahjakortti.

Osallistu Unelmien Talo&Koti -lehden teemakuvakilpailuun inspiroivilla piha-, terassi- tai parvekekuvillasi. Kilpailuun osallistuminen onnistuu joko uusia kuvia StyleRoomiin lisäämällä tai vaihtoehtoisesti voit osallistua halutessasi vaikkapa StyleRoomiin jo lataamillasi kuvilla.

Image title

OSALLISTUMISOHJEET:

- Luo StyleRoomiin kuva-albumi kivasta piha-, terassi- tai parvekeideastasi. Nimeä albumi haluamallasi tavalla, ja kerro kuvatekstissä lisää sisustusideastasi.
- Lisää kuva-albumiin ja kuviin hakusanat: unelmientalojakoti + pihaidea.
- Kilpailuaikaa on 12.6.2015 saakka.

Kuva-albumissasi voi olla kuvia koko pihasta, terassista tai puutarhastasi. Teemakuvakilpailuun voi toki osallistua kuvaamalla jonkin erityisen onnistuneen yksityiskohta ulkotilojen sisustuksessa. Unelmien Talo&Koti -lehti valitsee voittajat kilpailuajan päätyttyä.Inspiroivimmat kuvat julkaistaan Unelmien Talo&Koti -lehdessä, ja yksi teemakuvakisan voittajista saa palkinnoksi Byggmaxin lahjakortin (arvo 150 €). Muut, joiden kuva julkaistaan, palkitaan Melanie Porterin Lastenhuoneen neuleet -kirjalla, (arvo 35 €).

Onnea kisaan!
– StyleRoom-tiimi


Oletko uusi StyleRoomissa?
Lue täältä, miten käytät StyleRoomia ja miten luot toimivan kuva-albumin.


Kuvat: Unelmien Talo&Koti

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia