Asuntomessujen parhaat

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Vantaan Asuntomessut näkyvät myös StyleRoomissa, kun StyleRoom-bloggarit katsastivat asuntomessukohteiden kiinnostavimmat pintamateriaalit ja värit.

Kesän 2015 teemana StyleRoomissa ovat erilaiset pinnat, joten pyysimme mentoribloggaajiamme katsastamaan Asuntomessut "sillä silmällä".

Tuloksena Vihreän talon Annika teki StyleRoomiin ihanan albumin Asuntomessujen kiinnostavimmista väreistä ja Diagnoosi: sisustusmanian Maria koosti yhteen mielenkiintoisimmat pintamateriaalit.

Image title

Asuntomessuilla on vieraillut myös Kotikaupunginlaidalla. Suosittelemme katsomaan sisustussuunnittelijana työskentelevän Fridan albumit: kiinnostavasti esiteltyinä ovat kohteet Urban Villa ja Villa Falken sekä kooste Asuntomessujen Loft-kohteista.

Bloggaajien suosikkikohteet esittelyssä

Jos asuntomessukohteet kiinnostavat muttet ehdi paikan päälle, kannattaa suunnata Hunajaista-blogiin. Valoisin suurin kuvin on esitelty kohteista muun muassa häikäisevä Viola, japanilais-suomalaisen perheen Kontion Harunire, kerrostalokaksio Aisti ja arkkitehtuuriltaan kiinnostava Honka Savukvartsi.

Myös Vihreä talo- ja Diagnoosi: sisustusmania -blogit esittelivät blogeissaan suosikkikohteensa.


Mikä kohteista inspiroi sinua?

Terveisin

StyleRoom-tiimi


Kuvat: Vihreatalo

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia