Oma kädenjälki -sisustushaaste

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kaupallinen yhteistyö: ROOM21 

Miten oma kädenjälkesi näkyy kodissasi ja sisustuksessasi? Kerro se kuvin ja osallistu StyleRoomin ja Room21:n sisustushaasteeseen. Voit voittaa The Dots -ripustimet (5 kpl, palkinnon arvo yht. 100 €).

Image title

Oma kädenjälki -sisustushaasteeseen on  helppo osallistua, sillä tyyli on melko vapaa, kunhan kyseessä on juurikin se oma tyylisi. Sinun tarvitsee vain luoda StyleRoomiin kuva-albumi, jossa kerrot, miten oma kädenjälkesi näkyy sisustuksessasi. Kuvat voivat olla esimerkiksi persoonallisista sisustusasetelmista, DIY-projekteista, itse kasvatetuista yrteistä tai kasveista. Mielikuvitus on rajana.

Muokattu 2.9.2015:
Kilpailun voittaja arvottu ja kilpailuaika on päättynyt.

OSALLISTU NÄIN:

* Kilpailuun voi osallistua StyleRoomissa 20.- 30. elokuuta 2015.

* Tee StyleRoomiin kuva-albumi, jossa kerrot kuvin ja kuvatekstein, miten oma kädenjälkesi näkyy sisustuksessa. 

* Lisää albumiin hakusanat "oma kädenjälki". Muista kertoa kuvatekstissä, miten kuva-albumin kuvat kuvaavat oman kädenjäljen näkymistä sisustuksessa.

* Kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkinnoksi The Dots -ripustimet ( 5 kpl / arvo 100 €).

* Jos olet uusi StyleRoomissa, niin lue mistä sisustusyhteisössä on kyse. Tarkemmat kilpailuehdot ja -säännöt löydät täältä


Idea sisustushaasteeseen syntyi aiemmin tänä vuonna toteutetun tutkimuksen, StyleRoom-barometrin, tuloksia tarkastellessa. Tuon kyseisen StyleRoom-barometrin mukaan 61 % suomalaisista sisustajista haluaa, että asunnossa näkyy jollain tapaa oma kädenjälki. Meitä StyleRoom-tiimiläisiä jäi mietityttämään, mitä kaikkea tuo "oma kädenjälki" voi tarkoittaa. Osallistumalla kisaan voit myös saada sisustuskuvasi mukaan tutkimukseen, kuvittamaan sitä.

 

Me jäämme odottelemaan innolla teidän näkemyksiänne siitä, mitä oma kädenjälki sisustuksessa merkitsee!


Terveisin,
StyleRoom-tiimi


ps. Pysykää kuulolla myös somen puolella, sillä StyleRoomin Instagram- ja Facebook-tilille on myös tulossa pari pienempää kisaa lähipäivinä. ;)

Kuvat: Room21

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia