Teemakuvakilpailu: tunnelmakuva

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Yhteistyössä: Unelmien Talo&Koti 

Mikä sinun syksyisessä sisustuksessasi on todellinen tunnelmanluoja?

Osallistu Unelmien Talo&Koti -lehden syksyiseen kuvakilpailuun tunnelmallisilla sisustuskuvillasi. Kilpailuun osallistuminen onnistuu joko lisäämällä uusia kuvia StyleRoomiin tai halutessasi voit osallistua aikaisemmin lataamillasi kuvilla.

Voit käydä myös päivittämässä jo julkaistua kuva-albumiasi, jos sinulta löytyy StyleRoomista jo tunnelmallisia sisustuskuvia.

Kyseessä voi olla esimerkiksi kaunis kynttiläasetelma, takkatuli tai mikä vain kohta kodistasi, josta löytyy mielestäsi ihanaa, pimeneviin syysiltoihin sopivaa tunnelmointia.

Image title

OSALLISTUMISOHJEET:

- Luo StyleRoomiin kuva-albumi kotisi tunnelmakuvista. Nimeä albumi haluamallasi tavalla, ja kerro kuvatekstissä lisää sisustusideastasi.
- Lisää kuva-albumiin ja kuviin hakusanat: unelmientalojakoti + tunnelmakuva
- Kilpailuaikaa on 16.10.2015 saakka.

Unelmien Talo&Koti -lehti valitsee voittajat kilpailuajan päätyttyä.

Inspiroivimmat kuvat julkaistaan Unelmien Talo&Koti -lehdessä, ja voittaja saa palkinnoksi Fiskars Light -tuotepaketin, johon kuuluu puutarhan pistolapio, talikko, rautaharava ja rikkaruohohara. Palkinnon arvo on 99,60 €.  

Muut, joiden kuva julkaistaan, saavat palkinnoksi kirjan Caroline Mikkosen kirjan Kakut - Vaaleanpunainen Nonparelli. Kirjan kustantaja on Readme.fi ja arvo 22 €.


Onnea kisaan!

– StyleRoom-tiimi


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia