Täydellisen päiväpeiton metsästys

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Täydelliset päiväpeitot ovat kiven alla. Sitten kun juuri omaa makua vastaavan ja makuuhuoneen arkeen sopivan saa käsiinsä, peitto voi hyvinkin saada kymmenien vuosien elämän. Helmistä ei raaski luopua.

Tässä kahdeksan suomalaiskodin makuuhuoneet päiväpeittoineen. Tyylejä laidasta toiseen, myös siinä miten sängyn voi pedata.

Vaalea ja luonnollista, valuen tai napakasti

Image title

Painava, valuva päiväpeitto on paras ratkaisu silloin, kun sänkyyn tulee kellahdettua pitkin päivää. Raskas kangas pysyy paikoillaan ja myttääntyy juuri oikein. Katso lisää kuvia Pihkalan kauniista makuuhuoneesta

Päiväpeiton voi myös pedata napakasti paikoilleen, kuten tässä futontyyppisessä sängyssä. Tutustu tarkemmin Valkoinenkartano-kodin itse tehtyyn sänkyyn ja makuuhuoneen tyyliin täällä.

Tummia sävyjä ja runsaasti petivaattetta

Image title

KotiAnin sänky kutsuu peittojen alle. Erilaisten lakanoiden, tyynyjen ja päiväpeiton yhdistelmä on napakymppi. Katso lisää kuvia tunnelmallisesta makkarista.

Cannan kodissa ovat sävyt ja tyynyrivit kohdallaan. Siistin päiväpeiton lisäksi löytyy pehmeä torkkupeitto, jonka voi hyvin jättää petaamatta.


Elämän tilkut juuri oikeissa väreissä

Image title

Tilkkutäkit eivät mene pois muodista, niissä näkyy elämä. Jäsenen "Puutalonelamaa"makkarissa hempeät tilkut sopivat tyyliin ja tapettiin. Kotipalapelin muuten hillityssä huoneessa riemunkirjava tilkkupeitto on paras yksityiskohta. Kurki lisää kuvia näistä makuuhuoneista täältä ja täältä.


Romanttinen perintöpitsi sopii myös moderniin kotiin

Image title

Tirsa-Laura ja Tsinnia ovat kaivaneet perintöpitsit käyttöön. Kauniit peitot sopivat hyvin moderniinkin tunnelmaan, sängyn jalkopäätyä pehmentämään. Linkkien takaa näet muita kuvia näiden makuuhuoneiden valinnoista.


Lisää ideoita ja inspiraatiota päiväpeitoista täällä.

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia