Kirjahylly kodin sisustuksessa

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kirjahylly pitää pintansa, vaikka yhä useampi lukee kirjansa sähköisenä lukulaitteesta. Monessa kodissa hyllystä löytyykin niteiden ohella retrohenkisiä vinyylilevyjä, lehtiä, DVD-bokseja, tavaroiden säilytyslaatikoita ja kauniita asetelmia. 

Poimimme näppärät kirjahyllyideat StyleRoomin jäsenten kodeista.  

Koko seinän kirjahylly

Image title

Kulttuurikodin klassikko on koko seinän peittävä kirjahylly. 

1. Piiajalkasen olohuoneessa kirjat on järjestetty värin mukaan ja hyllyjen korkeudet mitoitettu tarkalleen vinyyli- ja cd-levyille sopiviksi. Jättihyllystä huolimatta olohuone on onnistuttu pitämään valoisana ja avarana. Tutustu hyllyjärjestelmään ja olohuoneeseen täällä.

2. Meidanharmoniaa on jättänyt ruokahuoneen takaseinää peittävään kirjahyllyyn runsaasti tilaa. Mustavalkoiseen sisustukseen eivät taida värikkäät opukset kelvata. Kurkkaa albumiin.

Kirjahylly uudelleen ajateltuna

Image title

Kuka sanoo, että kirjahyllyn pitää olla hylly? 

3. Dgsisustusmanian valloittava minikirjahylly on vanha puupuristin, joka sopii hienosti olohuoneen tunnelmaan

4. Housekodin työhuoneessa puulaatikot tekevät kirjahyllyn virkaa. 

Kirjahylly ilman kirjoja

Image title

Tavarahamsteri huokaisee kateellisena, kun näkee kirjahyllyä käytettävän muuhunkin kuin säilytykseen. 

5. Jasmiinak:n itse tehty vanerihylly ei kerää turhaa tavaraa. Vaalea hylly on pysynyt paikoillaan samalla kun olohuoneen ilme muuttui kokonaan sohvaa ja sohvapöytää vaihtamalla. Tutustu albumiin täällä.   

6. Metsolassa kirjastohuoneessa tehdään läksyjä ja soitetaan pianoa. Kirjahyllyyn on jätetty runsaasti tilaa äidin asetelmia varten.

Kirjahylly katonrajassa

Image title

7. JLevomaen vanhassa kodissa kirjat oli sijoitettu eteiseen katonrajaan. Uudessa kodissa klassisempi kirjahylly on olohuoneeessa.  

Vanhan ajan tunnelmaa henkivä kirjakaappi 

Image title

8. Eevakolun yksiössä vanha kirjahylly näyttää täydellisen huolettomalta, kuten koko pikkukoti muutenkin

9. Jenniahokkaan valkoinen vitriinikaappi sai uuden, raikkaan turkoosin maalipinnan. Koriste-esineet tuovat yläosaan keveyttä ja alaosan peittävä graafinen kangas piilottaa taakseen värikkäät kirjat. Tutustu vedevihreän silauksen saaneen olohuoneen sisustukseen täällä

Taulut kirjahyllyyn

Image title

10. JenniK:n kotona massiivinen kirjahylly on saanut kantaakseen niin kirjat kuin taulut. Järjestelyn paras puoli on, ettei seiniin jää reikiä taulukoukuista. Olohuoneen näet kokonaisuudessaan täällä

Lisää sisustajien kirjahyllyideoita löydät Kirjahylly-teemasivulta


Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia