Istuta luovasti!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kutittaako viherpeukaloa jo? Kevät on pitkällä ainakin etelässä, niin varmasti myös pihan ja parvekkeen istutussuunnitelmat. Tässä muutamia luovia ja omaperäisiä tapoja istuttaa kesäkukat. 

tuunaa tyyliin sopivaksi

Image title

Garden-Of-My-Dreams on askarrellut puutarhaan vaikka mitä hauskaa. Nämä koristeet ja "ruukut" syntyivät decoupage-menetelmällä. Katso linkin takaa lisää ideoita!

Pyörä tai autonrengaskin käy kukkaruukusta

Image title

Vanhat pyörät, korit, sangot, autonrenkaat, ammeet, kiukaat (!) - ei paikkaa, johon pientä kukkapuskaa ei voisi istuttaa. Tiina-H:n entisessä pihassa kukoisti pyörä. Leenakarhunen toivottaa mökkivieraat tervetulleiksi kiukaalla.

Image title

Unelmien Talo&Kodin lukijakilpailussa esiteltiin paljon luovia ideoita istutukseen. Tässä pari hauskaa ratkaisua. Katso UTK:n albumista lisää lehden lukijoiden kuvia.

Symmetrinen vai sovellettu palsta?

Image title

Idahhh:n kasvipalsta on järjestelmällisyydessään vakuuttava. Tummaksi petsatut laatikot, vanhoista ikkunoista rakennetut suojat ja istutuspöytä ovat kokonaisuutena kuin sisustettu huone. Katso linkin takaa, mitä muuta tämän kodin puutarhasta löytyy.

Image title

Jos tila ei riitä kunnon kasvimaalle, kannattaa hyödyntää jo olemassa olevat elementit. Sadunsilmin antoi jatkoelämän vaarin vanhalle soutuveneelle. Pilviraitti taas rakensi mainion, kukkivan väliseinän kuormalavoista.


Kaikki StyleRoomin pihaideat löydät täältä: www.styleroom.fi/piha

Jaa sinäkin inspiroivat puutarha-, parveke- ja istutuskuvasi!


Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia