Lumoavat pihaideat TOP3

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Tässä on kolme suomalaista pihaa, joista me StyleRoom-tiimissä erityisesti pidämme. Näissä pihoissa yhdistyvät kauneus, toimivuus ja hyvä fiilis.

Kutsuva tunnelma - Meidanharmoniaa

Tämä lumovava, suojassa oleva terassipiha on täydellinen pakopaikka rentoutumiseen. Verhoseinät, köynnöskatto ja valkoisin kankain päällystetyt sohvat luovat ihanan romanttisen tunnelman. Katso lisää kuvia Meidänharmoniaan albumista.   

Image title

Luovuus ja kierrätys kannattaa - HeTa

HeTan moderni piha on tehty huolellisesti suunnitellen, kierrättäen ja luovuutta käyttäen. Pihalla on käytetty esim. ylimääräisiä keittiölaattoja, kuormalavoja ja vanhoja auton jarrulevyjä! Ruostettakin on tehty väriksi tarkoituksella. Katso albumista mitä muuta hauskaa pihalta löytyy. 

Image title

Toimiva kokonaisuus - Karkki

Tämä vanhan talon piha remontoitiin kerralla kokonaan uusiksi. Idea oli saada helppohoitoinen piha, joka toimii ympäri vuoden. Kokonaisuus onkin todella kätevän oloinen, tyylikäs ja kaunis. Upotetut valot, siistit käytävät ja rajaukset tekevät pihasta huolitellun. Katso lisää kuvia Karkin albumista.

Image title


Mikä näistä on sinun suosikkisi? Kaikki StyleRoom-jäsenten PIHA-ideat löydät klikkaamalla linkkiä. Aurinkoista piha-aikaa!

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia