TOP3: Onnistuneet kierrätysprojektit

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Mitä nerokkaampi idea ja tehokkaampi alkuperäisen esineen uudelleenkäyttö, sitä mahtavampi kierrätysprojekti. Mielikuvitus on valttia ja hyvien löytöjen tekemisessä vaaditaan malttia.

Tässä kolme StyleRoom-jäsenten mainiota kierrätysideaa onnistuneella lopputuloksella.

Kierrätyskeittiö huvikumpufiiliksellä

Image title

Havulassa-keittiö on sekametelisoppa, mutta ihana sellainen! Kierrätyskeittiön kaapit, niiden ovet ja laatikot on löydetty sieltä ja täältä ja yhdistelty taitavasti.  Tykkäämme etenkin erilaisten puupintojen kirjosta.

1+1= enemmän kuin 2

Image title

Rautatielaistalon retrokodissa on paljon vanhoja kauniita huonekaluja. Asukkaat ovat nokkelia keksimään luovia sisustusideoita. Esimerkiksi tässä projektissa vanha teak-puinen kirjahylly jaettiin kahtia. Makuuhuoneeseen saatiin kaunis lipastotaso ja portaikon kaiteeseen kätevät, "leijuvat" hyllyt. 

Kerää aarteet ja yhdistele

Image title

Leenakarhunen on tunnettu kierrätys- ja tuunaustempauksistaan. Tässä suloisessa kesäkeittiössä on käytetty niin heinäseipäitä, kulunutta ikkunapokaa, vanhaa hyllykköä kuin erilaisia purkkeja ja purnukoita. Katso linkin takaa mitä muuta mahtavaa Leenan mökiltä löytyy. 


Mikä on sinun onnistunein kierrätysprojektisi? Olethan lisänyt kuviisi hakusanoja, kuten "kierrätys"? Täältä löydät lisää suomalaisten sisustajien kierrätysideoita.

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia