TOP3: innostavat työhuoneet

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kodin työpiste on todellinen testi sisustusinnostukselle. Meneekö siitä mistä rima on matalin ja hankkii pöydän ja tuolin, ehkä mapeillle hyllyn? Vai jaksaako panostaa työnurkan viihtyvyyteen ja tyyliin oikein huolella?

StyleRoomissa on satoja kivoja työhuoneita. Valitsimme muutaman, jotka nousivat esiin tunnelmallaan ja työntekoon inspiroivalla tyylillään. Linkkien takaa näet lisää kuvia huoneista.

1. Sanna_Kukkala ja kodikas, naisellinen työnurkkaus

Image title

Sanna_Kukkalan työhuoneen lämmin fiilis syntyy puulattiasta, romanttisesta tapetista, viherkasveista ja puisista yksityiskohdista. Musta työpöytää reunastava hyllyjärjestelmä luo kivasti ryhtiä.

2. TiinaK ja rennon letkeä työhuone

Image title

TiinaK:n vanhan talon työ- ja askarteluhuoneessa on mukavuus kohdillaan ja luovuus saa rönsyillä. Pönttöuuni, kierrätyshuonekalut, kaunis tapetti, upottava nojatuoli ja monet pienet aarteet tekevät sympaattisen kokonaisuuden.

3. Jenni_Talosanomat ja järjestelmällistä rauhaa

Image title

Jenni_Talosanomat -perheen vaaleassa työhuoneessa on tyyliä ja rauhaa. Jokainen esine istuu kauniiseen kokonaisuuteen. Pitkä pöytä keskellä huonetta on toimiva idea, kun pöydän ääreen pitää mahtua useampi ahkeroija.  


Katso lisää ideoita työhuoneen sisustamiseen: www.styleroom.fi/tyohuone

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia