TOP3: tunnelmalliset mökkikeittiöt

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Romanttinen, rosoinen vai suloinen sekamelska kaikkea? Millainen on sinun unelmiesi mökkikeittiö?

StyleRoomista löytyy ihania mökkejä, joissa on sympaattisia keittiöitä. Valitsimme kolme suosikkiamme, joissa tunnelma ja yksityiskohdat ovat kohdillaan. Tunnelmalliset mökkikeittiöt Top3 - olkaa hyvä!

1. Värit, rentous ja kauniit astiat

Image title

Vihreatalon keittiö jaksaa ihastuttaa. Vanhan talon kyökissä mikään ei ole prameaa, vaan pikemmin vaatimatonta ja mutkatonta. Mutta valinnat ovat onnistuneet! Värit, kirpputoreilta hankitut klassikkoesineet ja niistä tehdyt asetelmat riittävät luomaan yksinkertaisten kalusteiden keskelle kauneutta ja tunnelmaa. Pisteitä erityisesti siitä, että mitään ei peitellä, vaan arki näkyy.

2. Punaisen ja vaaleansinisen iloinen harmonia

Image title

LeenaKarhunen luottaa aina yllättävään mutta silti tuttuun väriyhtälöön. Punainen ja juuri oikea sininen höystettynä romantiikalla ja washiteipillä tekevät tästä mökkikeittiöstä kutsuvan. Tykkäämme erityisesti siitä, että seinillä ja katossa roikuu kaiken maailman ihanuuksia, joita jaksaisi katsella loputtomiin.

3. Musta, valkoinen ja patina kohtaavat

Image title

Mimmukoivu toteutti mökillään ihmeremontin 600 eurolla! Keittiö ja ruokailutilakin saivat täysin uuden ilmeen - katso myös ennen-kuvat. Mustavalkoinen yhdistetään usein moderniin kotiin, mutta kombo toimii myös mökillä. Etenkin kun valkoinen maali on tehnyt taikansa vanhan puun pintaan. Ruokailutilan ruudullinen diy-hyllykkö, vanha patinoitunut pöytä ja upea kattovalaisin ovat tämän mökin ykkösyhdistelmä!


Täältä löydät lisää StyleRoom-jäsenten mökkikuvia: www.styleroom.fi/mökki

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia