Teemakuvakilpailu: paras kirpparilöytö

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Onko sinulla lyömätön silmä kirpputorilöydöille? Esittele meille kiinnostavin, upein, tärkein tai merkittävin kirpparilöytösi ja osallistu Unelmien Talo&Kodin teemakuvakisaan. Osallistuneiden kesken arvotaan 10 palkintoa, ja lisäksi voittajien kuvat julkaistaan Unelmien Talo&Koti -lehdessä. Kivoja kirpparilöytöjä etsitään aina 7.9.2016 saakka.

Image title

Osallistumisohjeet:

1. Luo StyleRoomiin 7.9.2016 mennessä albumi, jossa esittelet parhaan kirpparilöytösi. Kiinnitä huomiota kuvien laatuun. Voit myös osallistua päivittämällä olemassa olevaa albumiasi.

2. Nimeä albumi haluamallasi tavalla. Kerro myös muutamalla lauseella löydöstäsi.

3. Lisää kuva-albumiin ja kuviin hakusanat "unelmientalojakoti" ja "kirppariteema".

4. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 10 voittajaa. Yksi saa palkinnoksi ulkokäyttöön sopivan Airamin Garda-lattiavalaisimen, korkeus 150 cm. Valaisimen runko on pulverimaalattua metallia ja kupu säänkestävää muovia. Palkinnon arvo on 121 €.  Muut palkitaan Ruukkupuutarha – Iloa ympäri vuoden -kirjalla, kustantaja Minerva, arvo 30 €. Lisäksi voittajien kuvat julkaistaan Unelmien Talo&Koti -lehdessä.

Tutustu StyleRoomissa järjestettävien kilpailuiden sääntöihin täällä. Kilpailuun voi osallistua myös osoitteessa Meilläkotona.fi.

Alkoivatko kirppissormet jo syyhytä? Ainakin viimeistään kun katsot, millaisia ihania ja toinen toistaan mielenkiintoisempia löytöjä käyttäjämme ovat tehneet!

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia