Teemakuvakilpailu: hauskin tuunaukseni

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Tykkäätkö kierrättää ja tuunata esineitä? Esittele meille hauskin, erikoisin tai tärkein tuunauksesi ja osallistu Unelmien Talo&Kodin teemakuvakisaan. Osallistuneiden kesken arvotaan 10 palkintoa, ja lisäksi voittajien kuvat julkaistaan Unelmien Talo&Koti -lehdessä. Hauskoja tuunauksia etsitään 5.10.2016 asti.

Image title

Osallistumisohjeet:

1. Luo StyleRoomiin 5.10.2016 mennessä albumi, jossa esittelet hauskimman tuunauksesi. Kiinnitä huomiota kuvien laatuun. Voit myös osallistua päivittämällä olemassa olevaa albumiasi.

2. Nimeä albumi haluamallasi tavalla. Kerro myös muutamalla lauseella tuunauksestasi.

3. Lisää kuva-albumiin ja kuviin hakusanat "unelmientalojakoti" ja "tuunaushaaste".

4. Arvomme osallistujista 10 voittajaa, joiden kuvat julkaisemme lehdessä. Yksi saa palkinnoksi Opan uusia Kivi-paisto- ja keittoastioita. Palkintoon kuuluu tarttumattomat Kivi-paistinpannu (26 cm), -kasari (1,3 l) ja -kattila (2,6 l). Tuotteet sopivat kaikille liesille. Palkinnon arvo on 107 euroa.

Muut palkitaan Taina Koivusen Puutarhurin käsikirjalla, kustantaja Minerva, arvo 28 euroa.


Tutustu StyleRoomissa järjestettävien kilpailuiden sääntöihin täällä. Kilpailuun voi osallistua myös osoitteessa Meilläkotona.fi.

Joko keksit mikä on hauskin tuunauksesi? Vai onko se vasta syntymässä? Katso millaisia tuunauksia StyleRoom-jäsenet ovat jo jakaneet!

Image title


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia