Kauneimmat makuuhuoneet TOP5

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Vaikka makkarissa vietetään aikaa lähinnä silmät kiinni, sen tunnelma on ehdottoman tärkeä. Minkälainen on sinun unelmiesi makkari? Löytyykö se jo teiltä kotoa?

StyleRoom-jäsenet ovat ladanneet yli 3000 kuvaa ihanista makuuhuoneistaan. Valitsimme 5 erityylistä makkaria, jotka ovat mielestämme erityisen kauniita.

Mikä on sinun suosikkisi?

Image title

1. AnnicaP:n mustavalkoisen makkarin mahtava huomiopilkku on seinälle maalattu panda. Tykkäämme myös siitä, miten puunvärisillä yksityiskohdilla on pehmennetty fiilistä.

Image title

2. KotiAnin boheemissa makuuhuoneessa on lämpöä. Petivaatekokoelma on rento ja kutsuva. Vanhan tuoli ympärille kerätty asetelma sympaattinen.

Image title

3. Romantiikan rakastajat hullaantuvat Hanna-Riikan hempeästä tyylistä. Makuuhuone on täynnä kauniita, vanhoja yksityiskohtia ja uuni viimeistelee kodikkaan tyylin.

Image title

4. LauraJuulian koti on skandinaavisen klassinen. Pelkistettyjen huonekalujen vastapainoksi makkarissa on muhkeasti pedattu sänky ja pörröisiä mattoja.

Image title

5. Kootutmurut-kodin makuuhuoneeseen on löytynyt täydellinen yön sininen sävy. Tapetti on kaunis, ja huonekalujen sekä esineiden kokoelma persoonallinen. 


Mihin näistä sängyistä sinä nukahtaisit mieluiten?

- StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia