TOP3: mehukkaat saunaremontit

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Remonttimuutoksista herkullisimpia ovat saunat ja kylppärit. Kodin kosteat tilat menevät nopeasti nuhjuiseen kuntoon, eikä niitä saa edes sisustuksella freesattua. On tehtävä remontti. 

StyleRoomissa on kymmeniä albumeita, joissa on kuvattu saunan uudelleensyntymä ennen-jälkeen-kuvin. Valitsimme näistä kolme upeaa muutosta. Linkkien takaa löydät lisää kuvia kodeista.

1. Komea kokomusta kokonaisuus

Image title

Luumutar_Sannan "mustanpuhuva mökkisauna" on upea ilmestys. Puiset kalusteet erottuvat hauskasti, kun kaikki pinnat ovat mustia. Sanna itse kertoo saunastaan näin: "Lasiseinät tuovat lauteilta katsottuna tilantuntua, kun koko tila on näkyvissä. Ne kuitenkin blokkaavat näkymät ovelta lauteille, koska itse löylyhuoneessa ei ole valoja"

2. Kellarisaunasta kylpyläosastoksi

Image title

Esmeraldasin talossa remontoitiin kaikki tilat ja lopulta myös saunaosastosta tehtiin muun kodin tyyliä vastaava. Tunnelmallinen ja lempeä kellarikylpylä on lapsiperheessä kovassa käytössä. "Tummassa ja hämyisessä saunassa on harmaaksi vahatut paneelit. Kaikki muu saunassa on mustanharmaata. Kylpyhuoneessa säästettiin alkuperäiset tiiliseinät kahdella seinällä. Kaksi muuta käsiteltiin mikrosementillä."

3. Edullisesti tyyliä ja käytännöllisyyttä

Image title

Myös Kotipalapelin talo koki täyden remontin. 70-lukulaisen talon saunassakin riitti hommaa, mutta uudistuksesta selvittiin edullisesti ja itse tekemällä. "Saunan lauteisiin valittiin rautakaupan edullisinta laudemateriaalia. Ilmettä saatiin halkaisemalla lauta pituussuuntaan kahtia ja pyöristämällä reunat. Ylälaude vahattiin saunasuojalla mustaksi."


Ihastele lisää suomalaisten saunoja, täällä!


Lempeitä löylyjä toivoo StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia