Teemakuvakilpailu: kivoin lastenhuone

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Lastenhuoneen sisustuksessa on äärettömästi varaa leikitellä. Haluaisimmekin nyt tietää, miltä sinun kotisi lastenhuoneessa näyttää! 

Kokoa siis albumiisi kivat lastenhuonekuvat ja esittele meille kekseliäimmät toteutuksesi. Voit myös kertoa, mitkä asiat huoneessa ovat sen asukin suosikkeja. 

Albumin luoneista arvotaan 10 onnekasta, jotka palkintojen lisäksi saavat lastenhuonekuvansa Unelmien Talo&Koti -lehteen. Osallistua voit 7.12.2016 saakka.

Image title

OSALLISTUMISOHJEET:

1. Luo StyleRoomiin 7.12.2016 mennessä albumi, jossa esittelet kotisi lastenhuoneen tai siellä toteutetun kekseliään sisustusidean. Muista kiinnittää huomiota kuvien sisustuksellisuuteen ja laatuun. Voit myös osallistua päivittämällä olemassa olevaa albumiasi.

2. Nimeä albumi haluamallasi tavalla ja kerro muutamalla lauseella lastenhuoneesta tai siellä toteutetusta sisustusideasta.

3. Lisää sekä albumiin että kuviin hakusanat "unelmientalojakoti" ja "lastenhuonekisa".

4. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 10 voittajaa. Yksi saa palkinnoksi Heirolin punaisen valurautapadan. Palkinnon arvo on 108 euroa. Muut palkitaan Paulo Coelhon Ystävyys-kalenterilla, arvo 17,90 euroa. Lisäksi voittajien kuvat julkaistaan Unelmien Talo&Koti -lehdessä.

Tutustu StyleRoomissa järjestettävien kilpailuiden sääntöihin täällä. Kilpailuun voi osallistua myös osoitteessa Meilläkotona.fi.


StyleRoomista löytyy runsaasti ideioita ja vinkkejä erilaisten lastenhuoneiden sisustamiseen. Klikkaa käyttäjiemme lisäämiin hurmaaviin kuviin tästä


Inspiroivia talvipäiviä!

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia