Mitä kuuluu Leenakarhunen?

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Tässä on nainen, joka on ollut jo kolme vuotta StyleRoomin suosituin jäsen. Leenakarhusen kuvia ja albumeita katsotaan kuukaudesta toiseen eniten. "Liepun" runsas mutta visuaalisesti tarkka tyyli innostaa suomalaisia aina vaan.

Kysyimme mitä Leenakarhuselle kuulu nyt, joulun alla.

Uunin lämmitystä ja uusi kasvikoppi

Tällä hetkellä elän mukavaa, tavallista perusarkea mieheni ja kahden kissani kanssa. Tyttäremme Malla muutti syksyllä 2015 opiskelupaikkakunnalle, jonka jälkeen pesä vaikutti hetken aikaa tyhjälle ja hiljaiselle. Nyt elämä rullaa tavalliseen tapaan, ja Mallakin käy usein kotona. Ja me saamme vierailla Mallan kauniissa kodissa ja nauttia hetken kaupunkilaiselämästä.

Image title

Näin talvella vanhan talon arkeen kuuluu ahkera uunien lämmitys, mikä antaa ihanaa ja kodikasta tunnelmaa. Mikäs sen mukavampaa kuin raapaista uuniin tulet kun ulkona tuulee ja tuiskuaa!

Mitään suuria muutoksia ei kotiimme ole tullut, pientä säätöä sen sijaan jatkuvasti. Kaikkein kivoin juttu tänä on tänä syksynä valmistunut kasvikoppi mökille. Mieheni rakensi sen minulle syntymäpäivälahjaksi, paras lahja ikinä!  Nyt kasvikoppi on saanut jouluisen ilmeen kuusin, kynttilöin. Muutamat glögitkin siellä on jo nautittu. Ai miksikö kasviKOPPI? Se nyt on vaan aina ollut senniminen.

Parhas diy-tekeleeni on...

Suosikkini diy-tekeleistäni on olohuoneen punaisen tuolin entisöinti. Tuoli on purettu alkutekijöihinsä, jouset ja päälliset vaihdettu. Siinä ei aikaa eikä vaivaa säästelty, olihan työ ensimmäinen entisöintiurakkani. Lopputulokseen olen kyllä tyytyväinen, mutta mietin kahdesti ennenkuin puran seuraavan huonekalun.

Image title

Kierrätysmateriaaleista tehdyt tuunaukset ja asetelmat ovat lempipuuhaani. Niitä näkyykin albumeissani paljon. Kauhat ja kakkukuvut kääntyvät kynttiläkupeiksi, kirjoituskone asetelman pohjaksi, kirjan sivut enkeleiksi, tähdiksi, lahjapaperiksi. Luonnonmateriaalikoristeet ovat kodissani aina esillä, mm. tuvan pöydän päällä riippuva oksa, johon vaihdetaan aina ajankohtaiset koristeet.

Image title

Mitäs Lieppu sanoo Konmari -huumasta?

Voihan kon-mari! Taidanpa perustaa vastaiskuksi Lieppulaisuuden, jossa nautitaan iloisesta tavaramäärästä mutta kauniissa järjestyksessä. Saisinkohan kannattajia?  :)

Pakko tunnustaa, että sisäinen konmarini iskee vähintään kerran vuodessa, ja silloin vietän pari päivää vinttikomeron uumenissa. Ja voi mitä löytöjä siellä teenkään!  Tavaraa lähtee myös kirpparille, ja vähän aikaa vallitsee hillitty järjestys myös vinttikomerossa...

Image title

Elämäntapatuunaajalla on aina pää pilvissä mutta jalat maassa. Suunnitelmia, unelmia ja haaveita riittää. Keittiön kaapit kaipaavat uudistusta, samoin lattia. Ikkunoita korjaillaan yksi kerrallaan, ajan kanssa. Vanhassa talossa ei koskaan ole valmista, mutta silti, ja ehkä sen vuoksi rakastan tätä taloa!

Nyt tulet uuniin ja joulupuuhiin! - Lieppu

Olethan jo tutustunut Liepun eli leenakarhusen kymmeniin albumeihin, jotka ovat täynnä ihania, inspiroivia kuvia. Täältä löydät ne kaikki.

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia