Televisiosta tutut kaunottaret!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Seuraatko Suomen kaunein koti -ohjelmaa? Tällä viikolla siellä näkyi taas koti, joka on StyleRoomistakin tuttu. Vaasalaisen Maijun eli Mysecondhandlifen puutalounelma pääsi ansaitusti finaaliin.

Aloin miettiä kuinka monen StyleRoom-jäsenen koti on näkynyt vuosien mittaan tuossa suositussa ohjelmassa. Muistin ja löysin ainakin nämä upeat kodit. Tuleeko sinulle muita mieleen? Vinkkaa jutun alla, jos StyleRoomista löytyy joku muukin telkkarista tuttu.

Suomen kauneimpia koteja StyleRoomissa

Mysecondhandlifen koti on muuttunut paljon, kun vertaa StyleRoomin kuvia ja tämän viikon ohjelmassa esiteltyä sisustusta. Puutalon raamit, tunnelma ja tyylillä valitut yksityiskohdat ovat kuitenkin tuttuja. Maijulla on myös blogi nimeltä Maiju saw.

Image title


Vuonna 2016 ohjelmassa oli ainakin kolme StyleRoomista tuttua kotia. Dgsisustusmanian industrial-tyylinen, persoonallinen ja äärimmäisen huolellisesti mietitty sisustus jää helposti mieleen. Onhan Maran blogi jo tuttu?

Image title


Myös Hanna-Riikan romanttinen koti pääsi viime vuonna finaaliin asti.  Tämä henkeäsalpaava ilmestys lumoaa kaikki, vaikka ei itse sisustaisi samalla, hempeällä tyylillä. Hanna-Riikan blogin nimi on Ninian.

Image title


Viime tuotantokaudella ohjelmassa oli myös Designwashin moderni omakotitalo. StyleRoomissa olemme ihastelleet erityisesti talon terassiremonttia. Myös tämän kodin asukkaalla on sisustusblogi.

Image title


Aikaisempina vuosina näitäkin kolmea kotia on ohjelmassa ihailtu. JuttaMuotopuoli, jolla on moderni loft-koti ja Muotopuoli-blogi.

Image title


Hullaannujahurmaannu -jäsenemme vanhan talon romanttinen tyyli on jäänyt monelle mieleen vuodelta 2014. 

Image title


Ilona oli mukana ohjelmassa jo vuonna 2013. Hänen bloginsa tunnetaan nimellä Valkoinen puutalokoti.

Image title


Erilaisia ja kaikki upeita, vai mitä? Mikä on sinun suosikkisi Suomen kauneimmaksi kodiksi?

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia