StyleRoom nyt myös sovelluksena!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Nyt voit käyttää StyleRoomia näppärämmin puhelimella ja tabletilla. Uusi sovellus tekee albumeiden selaamisesta ja omien kuvien lataamisesta mutkatonta ja hauskaa.

Tutustu sovelluksen ominaisuuksiin videon avulla TÄÄLLÄ (video on ruotsinkielinen). Ja lataa sovellus itsellesi App Storesta tai Play Storesta!

Uudet ja suositut albumit heti näytöllä

Sovelluksessa näet heti alkunäytössä uudet sekä juuri nyt pinnalla olevat albumit. Voit klikata kiinnostavaan albumiin suoraan ja selata sen kuvat skrollaamalla alaspäin.

Image title

Hae ideoita tai selaa suosittuja albumeita

Seuraavalla alasivulla näet albumit teemoittain, esimerkiksi olohuone, keittiö, tee-itse ja remontti. Valitsemalla jonkun teemoista / kodin tiloista, pääset selaamaan ideoita joko kuvittain tai albumeittain. Selaaminen on helppoa ja kuvaa klikkaamalla näet heti kuka jäsenistä on sen takana. 

Voit myös valita listan uusimmista tai suosituimmista albumeista.

Hae StyleRoomista

Hakusanalla löydät täsmällisemmin sen mitä etsit. Kirjoittamalla ja hakemalla esimerkiksi sanaa "terassi", saat yli 200o kuvaa aiheesta. 

Muistathan lisätä omiin kuviin ja albumeihin hakusanat, jotta muut löytävät ne.

Omien kuvien lataaminen nopeasti puhelimesta

"Esittele kotisi" -kohdasta pääset jakamaan kuviasi. Lataaminen on sovelluksessa helppoa ja nopeaa. Lataa kuva kerrallaan tai tee kattavampia albumeita. Muista keksiä uudelle albumille nimi. Voit myös lisätä kuvia aiempiin albumeihisi.

Omalla profiilisivullasi näet, kun joku on tykännyt tai kommentoinut kuvaasi tai tallentanut sen leikekirjaansa.


Lataa siis sovellus, ja koe uusi tapa etsiä ideoita ja inspiraatiota!

Voit antaa meille palautetta edelleen kehitettävästä sovelluksesta info@styleroom.fi KIITOS!

- StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia