5 kotia: Rottinki kuuluu kesään!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kevyttä ja kaunista, modernia tai klassista - rottinkihuonekaluja löytyy jokaiseen makuun. Tai no, ensin pitää toki tykätä itse rottingista.

Vaikka rottingista tuli muutama vuosi sitten uudestaan trendikäs sisustusmateriaali, ovat nämä kevyesti nosteltavat kalusteet kuuluneet klassisesti etenkin suomalaiseen kesään. Mökeiltä ja pihoilta löytyy rottinkia eri vuosikymmeniltä, ja se sopii yllättävän hyvin yhteen monien materiaalien kanssa.

5 x rottinki kesäkodissa

Image title

Hunajaista-mökillä rottinkia on sisällä ja ulkona. Ruokailuryhmän mukavissa tuoleissa jaksaa istua pidemmänkin kesäillallisen.

Image title

Tuvan jyhkeät nojatuolit ja harvinainen mökkiväri musta ovat yllättävän hyvännäköinen pari.


Image title

Lifethrualensin parvekkeella kissa on löytänyt ehdottomasti parhaan paikan. Suuressa keinussa mahtuu isompikin olio lekottelemaan. Rottinkipalli toimii myös pöytänä.


Image title

Pieniin tiloihin sopivat keveämmät kalusteet. MiiMiin terassilla istuskellaan klassikkotuolissa. Niklastar taas on löytänyt parvekkeelle rohkean vihreät rottinkikalusteet, joiden parina toimii hyvin perinteinen versio. 


Image title

Snowwhitedreams on nimensä mukaisesti valkoista unelmaa täynnä. Romanttiset rottinkituolit kutsuvat kesäolohuoneeseen istuskelemaan. 

Lisää kuvia suomalaiskotien rottingeista löydät täältä: www.styleroom.fi/rottinki

Image title


Ps.  Tiesitkö, että rottinkipalmun varren sisus on hyvänmakuista ja sitä käytetään ravinnoksi vaikkapa keitoissa.

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia