Tuulan valokannu hullaannuttaa maailmalla!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Jäsenemme Tuulahkkinen rikkoi StyleRoomin kävijäennätyksen! "Kastelukannusta iltojen ihastus" -albumia on katsottu yli 140 000 kertaa viikon aikana. Upea diy-idea keräsi käsittämättömän kävijäpiikin, kun Tuulan kuvat päätyivät Pinterestin kautta parin kansainvälisesti suositun sisustusbloggaajan jakamaksi. Nyt albumiin tippuu katsojia monista eri maista.

Miltä nyt tuntuu Tuula? 

Päällimmäinen tunne on hämmennys... Aivan käsittämätöntä, millaiset ihmismäärät ovat kiinnostuneita niin paljon, että vaivautuvat katsomaan ihan kansioon saakka tätä ideaa. Uskomatonta... olen melkein sanaton, mutta tietysti suunnattoman iloinen! :D 

Huomasin kiinnostuksen, kun albumiin alkoi tulla kommentteja. Kuvatekstien käännöstä englanniksi pyydettiin heti ja sen teinkin. Ihmisiä myös kiinnostaa, mistä noita valoja saa. Olenkin surffaillut netissä ahkeraan, että löysin yhden firman, joka myy näitä kansainvälisesti postimyynnin kautta. Itse ostin omani ihan jostain halpakauppaketjusta viime syksynä.

Image title

Mistä tämä upea diy-idea syntyi?

Tykästyin ensin tähän kannuun, kun löysin sen jostain alekorista ja aloin miettimään sille käyttötarkoitusta. Olin nähnyt versioita, joista valuu kristalleja ja tilasinkin netistä heti jotain nauhoja. Niitä odotellessa asettelin kannun jo paikoilleen. Eräänä iltana, kun alkoi hämärtymään, istuin katselemassa kannua ja syntyi idea valosta; olisipa hieno, jos kannusta "valuisikin" valoa kukkien päälle!
Eikun seuraavana päivänä etsimään patterivaloja kauppaan ja täydelliset valot löytyivätkin samantein. 

Mistä uskot tämän idean suosion johtuvan?

Ehdottomasti syy on onnistuneessa kuvassa. Se on otettu oikeasta kulmasta, siinä on hyvä tunnelma ja koska ilta jo hämärtyy, kuva ei ole valon puutteen vuoksi enää terävä, vaan hiukan utuinen. Jotenkin sain hyvin vangittua juuri sen hetken, kun kannu on kauneimmillaan.

Ja on se oikeastikin kaunis tuohon aikaan, ei voi kieltää. Uskon myös, että moni inspiroituu tekemään omia versioitaan, joita olisikin tosi kiva nähdä.

Image title

Mikä on omasta mielestäsi paras diy-ideasi?

No ehkä se tämä on, mutta paljon pidän myös siitä koko grillipaikasta "Pikkugrillin matka pieneksi kesäkeittiöksi", johon tuo kannukin nykyään kuuluu yhtenä osana. Siitä tuli mieleinen kesäillan istuskelupaikka. Suorastaan meditatiivinen.

Toki on monta muutakin suosikkia. Käytän niihin paljon aikaa, askartelen, teen tarjoilualustoja ja kehittelen koko ajan uusia juttuja. Olohuoneen ruokapöytä on kokonainen somistelualustani, jossa koristelu vaihtuu vuodenaikojen ja juhlapäivien mukaan. Täytekakkutaiteilu on myös mieluinen harrastukseni. Niistä vaan jokainen on aina häviävä diy :)


Tuulahkkisen suosio osoittaa, että hyvät ideat ja laadukkaat kuvat voivat levitä Suomesta maailmalle, ja kerätä valtavasti suosiota. Jatketaan ideoiden ja inspiraation jakamista!

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia