5 x kesän suosituimmat sisustusalbumit

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kesällä etsitään vinkkejä pihaan ja mökille. Vaaleat ja romanttisesti sisustetut kodit taas ovat suomalaisten kestosuosikkeja. Tässä upeat albumit, joita on katsottu StyleRoomissa eniten kesä- ja heinäkuussa.

1. Tuulahkkinen: kastelukannusta iltojen ihastus

Historiaa tehnyt kastelukannun ja valosarjan yhdistelmä pysyy sisustusyhteisömme albumeiden tilastoykkösenä kuukaudesta toiseen. Luithan jo jutun, jossa kerromme tämän koristeidean maailmanlaajuisesta suosiosta.

Image title


2. Meidanmokki: harmaantunut uusvanha hirsimökki

Tämä hirsimökki näyttää vanhalta, mutta on uusi. Salaisuus on upeissa hirsiseinissä ja sisustuksen talonpoikaistyylissä. (Mökki esitelty alunperin Meidän mökki -lehdessä, kuva Tiiu Kaitalo)

Image title


3. Noorasvard: Rintamamiestalon makuuhuoneen kesäisempi ilme

Kesällä tämä makuuhuone saa vaaleammat tekstiilit ja kevyemmän maton. Tyyli muokkautuu pitkin vuotta fiiliksen ja valon mukaan.

Image title


4. Marjutkeskikorpi: Lovingwhitestyle olohuone

Romanttisesti sisustettu, vaalea koti on monen suomalaisen haaveissa. Tämän albumin suosion salaisuus on maalaisromanttisen, shabby chicin ja Riviera maison -tyylien sekoituksessa.

Image title


5. Leilakoistinen: hurmaava huussi

Ei mökkihommia ilman toimivaa huussia. Fiksut tajuavat sisustaa huussin sellaiseksi, että siellä viihtyy. Leilakoistisen hurmaava huussi toimii inspiraationa mökkeilijöille. 

Image title


Lisää suosittuja albumeita löydät täältä. Aurinkoista heinäkuuta!

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia