"Olen käynyt läpi kaikki sisustustyylit!"

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Tämä koti on runsaudella ja väreillä sisustettu, mutta kaappien sisällä vallitsee tiukasti KonMaritettu järjestys. "KodikkaastiKotona" -nimimerkin takana on perheenäiti Janica, joka innostuu uusista sisustusjutuista nopeasti ja täysillä.

Aina voi kokeilla jotain uutta

Asun omakotitalossa metsän reunassa mieheni ja kahden lapseni, pojan ja tytön, kanssa. Meillä on iso piha, jossa vietämme paljon aikaa ja talon vieressä on metsä, jossa tulee paljon lenkkeiltyä.

Image title

Pidän hyvinkin erilaisista sisustustyyleistä ja kotimme sisustus onkin sekoitus monia tyylejä: modernia, graafista, retroa, luonnon materiaaleja ja vähän industrial- henkisyyttä. Puiset vanhat huonekalut tuovat ehkä vähän myös mummolatunnelmaa. Vietämme paljon aikaa kotona ja pidän kodikkuudesta.

Olen varmasti läpi käynyt kaikki mahdolliset tyylisuunnat! Mutta se minusta sisustamisessa juuri onkin hauskinta, aina voi kokeilla jotain uutta. Kierrän paljon kirpputoreja ja sieltä tekee usein kivoja löytöjä, jotka voivat muuttaa sisustuksen suuntaa. Uusi sisustustyyli voi saada alkunsa vaikka uudesta verhosta ja levitä siitä koko kotiin.

Image title

Haaveena kuraeteinen ja vaatehuone

Pidän siitä, että kodissamme on paljon tavaroita, joilla on jokin tarina. Olen myös hyvin vaihtelunhaluinen ja hankin sellaisia tavaroita, joilla voi olla monia eri käyttötarkoituksia ja huonekaluja, joita voi helposti vaihdella huoneista toisiin. Vanhat puiset huonekalut on myös helppo uudistaa maalilla. Lapsiperheessä on kätevää, että naarmut ja kolhut saa vähän hiomalla ja maalaamalla taas ihan uuteen uskoon.

Image title

Näin syksyn tullessa kaipaisin kuraeteistä, sillä kyllästyn imuroimaan sisälle kulkeutuvaa hiekkaa ja kuraa. Vaatehuonekin olisi ihana! Niin iso, että sinne saisi laitettua kaikkien perheenjäsenten vaatteet, pyyhkeet ja muut kodin tekstiilit. Silloin makuuhuoneissa ei tarvitsisi ollenkaan kiinteitä kaappeja. Lisäksi lasitettu terassi olisi haaveissa.

Ystävät ihailevat järjestystämme

Kyläilemään tulevat ystävät kiertävät aina koko kodin ja etsivät uusia sisustusratkaisujani. Monet ystävänikin pitävät sisustamisesta ja toisiltamme löydämme aina hyviä ideoita. Lisäksi huomiota saa järjestyksessä oleva koti ja tavarat. Pidän järjestyksestä ja vähän yli vuosi sitten järjestin kotimme tavarat KonMari metodilla ja kaikki kaappimme sisällöt ovat erittäin järjestyksessä. 

Minulle on käynyt useasti niin, että jokin inhokki asia tai tyyli onkin muuttunut ajan kuluessa mielestäni ihanaksi. Näin kävi esimerkiksi keltaiselle värille ja itämaiselle tyylille. Nyt viimeisin uusin hankintani on itämäishenkinen matto makuuhuoneeseen, jota en puoli vuotta sitten olisi ikinä uskonut hankkivani.


Katso lisää kuvia KodikkaastiKotona-Janicalta.

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia