10 x diy-valaisin

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Iltojen pimetessä on kodin valaistus taas ajankohtainen. Jos olemassa olevat valaisimesi kyllästyttävät voit helposti tuunata niistä mieleisemmät. Kokosimme tähän jäseniltämme kymmenen kivaa diy-valaisin-ideaa, joista varmasti löytyy inspiraatiota vanhojen ehostukseen tai jopa ihan uusien askarteluun, katso vaikka.

RoikkumaanImage title

Keltainen virkattu päällinen piristää vanhasta kurkkupurkista tehtyä valaisinta Lyden kodissa. Tällaisella päällisellä uudistaa kivasti minkä tahansa lasikupuisen valaisimen. Vanhasta kangasvarjostimesta taas saa ihan uuden kun poistaa kankaat ja maalaa rungon sisustukseensa sopivalla värillä. Musta toimii Esmeraldasilla aina.


PöydälleImage title

Tee niin kuin valkoinensoihtu, ota jalkalampusta varjostin pois ja laita kakkupaperista siivet runkoon niin syntyy hienostunut enkelivalaisin. Vanhaan suureen ruukkuun taas sujautettiin ohutjalkainen valaisin suuaukosta sisälle ja saatiin lopputulokseksi erittäin tyylikäs pöytälamppu joka sopii todella upeasti tekijänsä Hiirikosken tyyliin.


SeinälleImage title

Tavallisen seinäspotin voi yhtä hyvin ruuvata kiinni hyllynkannakkeeseen ja muuttaa sen tyylin mielenkiintoisemmaksi niin kuin heidienjoylife teki. Nuapurissa retro peltinen seinälappu taas sai ihan uuden ilmeen kun päälle siveltiin saneerauslaastia.


LastenhuoneeseenImage title

Keskipiste laittoi isoja maalattuja puuhelmiä lampunjohtoon ja tyyli on taattu. Riisipaperivarjostimesta askarreltu kuumailmapallo taas on hauska idea josta tytDIYn lastenhuoneessa varmasti tykätään.


Helppo tai haastavaImage title

Jos haastetta haluaa voi varjostimen askarrella aivan alusta asti itse niin kuin annanpp on tehnyt (ohje löytyy tästä), mutta jos helpolla haluaa päästä voi siihen tarkoitukseen valjastaa vaikka pienen marjakopan niin kuin DIY-design-Heli teki. Molemmilla tavoin tyyli on takuuvarmasti kohdallaan.


Image title
Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia