5 x sisusta pienellä budjetilla

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Upea sisustus ei aina vaadi suuria taloudellisia panostuksia. Pienellä kekseliäisyydellä voi saada aikaan aivan yhtä upeaa ellei upeampaakin kun isolla rahalla. Poimi tästä talteen viisi vinkkiämme miten sisustat pienellä budjetilla.


1. Tapetoi tai maalaa tehosteseinä
Image title

Image title

Tapetoimalla tai maalaamalla vain yhden seinän säästää pitkän pennin ja saa aikaan todella näyttävän sisustusmuutoksen. Materiaalia ei mene paljon ja muutos on yleensä myös melko helppo toteuttaa. 

Kuvat jäseniltä kotikolmelle, Nannas, JohannaKoo ja Lifethrualens.

2. Tuunaa sohva uusiksi

Image title

Vanhan tai tylsän värisen sohvan voi kätkeä kauniin viltin tai vaikka päiväpeitteen alle ja saada siitä ihan uuden tyylisen. Yksiväriset tyynynpäälliset taas uudistaa helposti itse piirtämällä tai maalamalla kangasväreillä niihin juuri omaan tyyliinsä sopivat kuviot.

Kuvat jäseniltä Minna-Leena ja JuttaMuotopuoli.

3. kirppistele

Image title

Kirpputorit ovat monen sisustajan aarreaittoja.  Sieltä löytyy matot, verhot ja muut tarvikkeet edullisesti kunhan jaksaa vähän kierrellä. Useat kirppikset myyvät myös huonekaluja ja valaisimia ja sieltä voi joskus osua kohdalle erittäinkin hyviä designlöytöjä.

Kuvat jäseniltä heini_jii ja Jennalla.

4. lainaa ystäviltä tai sukulaisilta

Image title

Yhtä helposti kun lainaat ystävältä juhlamekkoa voit saada lainaan myös hänelle tarpeettomia huonekaluja. Monilla on varastoissaan aarteita jotka eivät juuri siihen kotiin mahdu ja silloin niitä voi kysäistä lainaan itselle. Jos hyvä tuuri käy voi laina-aika venähtää jopa vuosiksi tai saat ostaa kalusteen myöhemmin omaksi.

Kuva jäseneltä Vihreatalo.

5. Pyydä pistokkaita

Image title

Jos kukkarönnyörit ovat kireällä ja viherkasveja tekisi mieli kannattaa pyytää kasveja harrastavilta tuttavilta pistokkaita. Monet kasvit tekevät pienokaisia tai kasvavat tosi nopeaan ja niistä voi silloin irrotella osia joista saa juurruttamalla taas uusia kasveja. 

Kuvat jäseniltä annanpp ja Weekdaycarnival

Image titleKommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia