Ideoita valoketjujen käyttöön

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Tähän aikaan vuodesta, kun on oikein pimeää, alkaa monella tehdä mieli ripustella jo jouluvaloja esille. Jos kuitenkin tuntuu liian varhaiselta siihen, mutta lisää valoa haluaa voi valoketjuja laittaa myös vähemmän jouluisesti, mutta silti tunnelmallisesti. Kokosimme tähän muutaman idean miten valoketjuja voi myös käyttää vuodenajasta riippumatta.

Image title

Ripusta seinälle

Mustaksi maalattuun styroksympyrään takaapäin pistellyt jouluvalot luovat erottuvan ja graafisen tunnelmavalaisimen. Myös ihan vain seinälle huolettomasti ripustettu herkkä valoketju toimii mainiosti, varsinkin jos sitä ei ensin liikaa selvitä suoraksi.

Image titleKaiteeseen tai pulloon

Tunnelman lisäksi hyödyllisen yövalon saa porraskaiteeseen kiinnitetystä valoketjusta, uskaltaa pienimmätkin pimeällä kulkea. Ja aina takuuvarma idea on pistellä valoketju kauniiseen lasipulloon, jossa lasin väri ja paksuus määrittää kauniisti tunnelman määrän.

Image title

Pystyyn tai vaakaan

Korkealta ikkunan pielestä alas asti ulottuva valorypäs on näyttävä sisustuselementti suorista linjoista pitävälle ja valaisee kauniisti illan pimetessä. Verholautoihin ripustettuna valot muuttavat huoneen tunnelman jännitäväksi. Molemmat sopivat somistamaan kotia vaikka vuoden jokaisena päivänä.

Image titleImage title

Luovasti ulkosalla

Pihalla valot voi laittaa vaikka vanhaan polkupyörään tai ryöppyämään kastelukannusta joista molemmat toimivat kauniisti ympäri vuoden. Hyvä idea on myös ripustaa valoketjuja ilmaan kulkemaan käytävien ja pihateiden ylitse saaden tunnelman kun olisi ulkomailla. Ja kun lumi sataa valojen päälle, muuttuu tunnelma taas erilaiseksi, helposti jopa jouluisaksi.


Image titleKommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia