Muistoja Menneiltä Ajoilta

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Maritainen sistustaa suurella tunteella ja vanhoilla löydöillä. 26-vuotias Marita asuu Pirkanmaalla perintörintamamiestalossa avomiehen ja kolmen kissan kanssa. 

Nuorena talon omistajaksi

Isäni osti tämän 80-luvulla tarkoituksenaan remontoida tästä itselleen ensimmäinen oma talo. Melko pian hän kuitenkin muutti äitini luokse ja laittoi tämän talon vuokralle. Pienestä saakka olen tiennyt muuttavani sitten isona tänne ja valitsinkin tänne muun muassa keittiön kaapistot ollessani 12-vuotias. Kolme vuotta myöhemmin isäni menehtyi ja muutinkin tänne heti yläasteelta päästyäni jatkamaan isäni projektia.

Image title

Tummia värejä ja mennyttä aikaa

Kotimme sisustus on väritykseltään tumma ja koostuu muistoista menneiltä ajoilta. Suurin osa huonekaluista on perittyjä. Jonkin verran sisustuksessa näkyy myös mielenkiintoni 50-luvun Amerikkaa kohtaan.

Sisustushankintani teen kotitilaltani, kirpputoreilta ja Facebookin roskalavoilta. Harvemmin ostan mitään uutena, mutta pohjoismaista designia tilaan verkkokaupoista. Viimeksi hyviä hankintoja tein Tampereen blogikirppikseltä.

Image title

Parasta kodissamme on tunnearvo. En voisi koskaan kuvitella muuttavani täältä pois. Tämän vuoksi haluankin panostaa tähän mahdollisimman paljon ja kaikki tehdään suurella tunteella.

Image title

Minua insopiroivat vanhat huonekalut ja esineet. Aina törmätessäni johonkin sellaiseen mietin, miten voisin käyttää sitä kotini sisustuksessa pelastaen sen jotenkin esille. Yleensä muu sisustus lähtee sitten rakentumaan sen ympärille.

Ei keltaista

Jostain syystä keltainen väri on sellainen mitä en ole saanut kotiimme istumaan. Pidän keltaisesta yleensä mustan kanssa, mutta kun yritän tuoda sitä meille, joudun aina siirtämään sen pois. Se miellyttää silmääni pienissä määrin, mutta en kuitenkaan pysty sen kanssa elämään.

Image title

Minulla on paljon sisustushaaveita ja suunnitelmia, joiden toteuttamisen esteenä on se, että en pysty luopumaan monista tavaroista. Erityisesti tilaa vievien huonekalujen kohdalla tämä on ongelma. Seuraavaksi pitäisikin opetella laittamaan tavaraa kiertoon, jotta olisi tilaa toteutella niitä suunnitelmia ja  haaveita.


Lisää kuvia Maritaisen kodista löydät täältä.

Image title


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia