Kaunein joulupuu 2017 kuvakisa

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Onko sinulla StyleRoomin kaunein joulupuu 2017? 

Osallistu hauskaan kuvakisaan jossa etsimme Styleroomin kolmea kauneinta joulupuuta vuodelta 2017.  Puu voi olla ihan minkälainen vain, perinteinen kuusi, mänty, koivu muovipuu tai jotain ihan muuta. Koolla, muodolla tai värillä ei ole väliä, kunhan se on tunnistettava joulupuu ja koristeltu juuri sinun joulusi tunnelmaan sopivaksi. 

Raatimme arvioi kisaan lähetetyt ehdokkaat ja valitsee niistä kuusi finalistia joista kaikki StyleRoomin jäsenet saavat vuodenvaihteen jälkeen äänestää itse voittajakolmikon, vuoden 2017 kaunein joulupuu sekä toinen ja kolmas sija.

Image title

Osallistumisohjeet:

Kuvaa tämän joulun joulupuusi ja lataa kuvasi StyleRoomiin, joko uuteen tai valmiiksi olemassa olevaan albumiisi. Voit laittaa useamman kuvan samasta puusta, mutta merkitse vain sen kuvan alle, jonka kisaan haluat ilmoittaa hakusanakenttään hakusanaksi "joulupuu2017". 

Kukin erilainen joulupuu voi osallistua kisaan vain yhdellä kuvalla, joten valitse tarkoin kuva jolla osallistut. Voit osallistua kisaan useammalla kuvalla jos kodissasi on erilaisia joulupuita. 

Palkinnot:

Image titlePääpalkintona vuoden 2017 kauneimman joulupuun omistajalle postitetaan Domus Classican ihana tuotepaketti joka sisältää seuraavat tuotteet:

Kaunis läkkipelturin peltilyhty 30cm, aito emalikyltti WC, rosterinen desilitran mitta, luonnonharjaksinen harja ja pohjanmaalainen pieni rikka-/ tuhkalapio sekä ekologinen pellavaöljysuopa pumppupullossa. (Palkinnon arvo 102,50€).

Image title

Kisassa toiseksi tulleen joulupuun omistaja saa palkinnoksi Domus Classican valikoimista Aidon kauniin putukiffelin ja rappuharjan (arvo 28,50€). Ja kolmannen palkinto on herkullinen puolukka-suklaa vuohenmaitosaippua sekä posliininen pyyhekoukku (arvo 10€).


Kilpailun osallistumisaika on 31.12.2017 saakka, jonka jälkeen raati valitsee hakusanalla "joulupuu2017" merkityistä kuvista kuusi finalistia joista voittajakolmikon äänestys alkaa StyleRoomissa ja Facebookissa 2.1.2018.


Kansikuvan ja pääkuvan kuvat jäseniltä: LadyMustavalkoinen, Torpantunnelmaa, KaikkienAikojenJoulu, Kristallinhohtoa ja tytDIY.Image titleKommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia