12 x Jouluinen kattaus

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Joulupöydän kattaminen alkaa pian olla ajankohtaista ja nyt on viimeistään hyvä käydä miettimään miltä se tänä jouluna näyttää. Kokosimme tähän muutaman ihastuttavan väri- ja tyyli-idean avittamaan juhlapöydän joulutyylin suunnittelussa.
Image title

Perinteiset Punaiset

Punainen on perinteinen joulun väri, sillä kattaukseen saa aidon joulutunnelman käyttipä sitä sitten vähän tai paljon. Punainen pöytäliina tai servetit ripauksella vihreää havua tekevät kattauksesta taatusti jouluisen.

Kuvat Kotipalapeli ja Puolitoistakerrostakotia

Image titleRomanttiset Vaaleat

Valkoinen kattaus ripauksella aitoa vihreää toimii joulukattauksessa todella hyvin. Runsaalla kädellä laitettuna lopputuloksesta saa ihanan romanttisen ja näyttävän.

Kuvat annanpp ja Esmeraldas
Image title

Seesteiset Siniset

Sininen toimii joulukattauksissa ihan yhtä hienosti kuin punainenkin. Suomalaisten suosikkivärillä joulukattaukseen saa takuulla tyyliä ja tunnelmaa.

Kuvat Muusa ja TarjaKS

Image title

Lämpöiset

Vaaleaan kattaukseen saa helposti lämmintä tunnelmaa ripauksella lämmintä väriä. Punainen ja pronssin eri sävyt toimivat yhtä hyvin kuin herkullinen lämmin ruskeakin. Kuvat Tayttaelamaa ja Tiina-H
Image title

Näyttävät

Näyttävyyttä joulukattaukseen saa käyttämällä isoja kontrasteja ja tummia värejä. Musta tai tummansininen ja kulta toimivat yhtä hyvin kuin musta ja valkoinen hopealla höystettynä.

Kuvat VivaLaHima ja Fabulous

Image title

Yksinkertaiset

Joskus kaunis kattaus ei vaadi kun muutaman kauniin asian. Paljas lankkupöytä, vaaleat astiat, liinat ja hento kasvikoriste tekevät näistä kattauksista kaikessa yksinkertaisuudessaan herkän kauniita. Kuvat Formfollowsfunction ja Jenni_Talosanomat


StyleRoom on pullollaan ihania kattausideoita. Lisää jouluisia kattauskuvia löydät tästä linkistä käy kurkkaamassa!

Image title


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia