Katsotuimmat keittiöalbumit top5

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Keittiö on kodin sydän ja tärkeä huone, jossa vietetään paljon aikaa. StyleRoomissakin keittiö on yksi suosituimmista aihealueista. Hakusanalla "keittiö" löytyy yli 1500 albumia, joista listasimme tähän viisi kaikkien aikojen katsotuinta:


Esmeraldas

Image title

Tämä keittiö remontoitiin kokonaan muutama vuosi sitten. Seiniä kaadettiin ja tiloista tehtiin yhtenäiset ja avarat.  Katso lisää kuvia Esmeraldasin keittiöstä tästä.


Kotipalapeli

Image title

Tästä keittiöstä ei väriä ja iloa puutu. Design-astiat ja kirppislöydöt muodostavat pirteän kokonaisuuden. Katso lisää kuvia Kotipalapelin keittöstä tästä.


JuttaMuotopuoli

Image title

Tässä keittiössä mattamustat keittiökaapit sykähdyttävät. Yhdessä vaaleiden puupintojen kanssa on kokonaisuus tyylikäs.  Katso lisää kuvia JuttaMuotopuolen keittiöstä tästä.


monaandsaga

Image title

Pehmeät pastellivärit, kauniit säilytyspurkit esillä ja räsymatot lattialla, ovat tämän keittiön juttu.  Ripaus mustaa luo hyvän kontrastin kaikelle. Katso lisää kuvia monaandsagan keittiöstä tästä.


tytDiy

Image title

Tässä keittiössä on paljon tehty itse. On tuunattu kaapit ja vaihdettu vetimet, kunnostettu design-tuolit ja rakennettu ruokapöytä.  Katso lisää kuvia tytDiyn keittiöstä tästä.

Image title


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia