Avarasti kaksiossa

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Olen Idalisa 28v ja asun aviomieheni, kahden tyttömme ja kahden kissan kanssa kerrostalossa 58,5 neliöisessä kaksiossa.

Image title

Kodissamme on vaalea sisustus tummalla kontrastilla. Yllättävän tilava neljälle ihmiselle ja kahdelle kissalle. Kun luopuu liiasta tavarasta ja karsii huonekaluja niin hyvin mahtuu.

Avaruus luo tilaa

Meidän kodissa parasta on värimaailma. Koti on hyvin valoisa ja eteisessä olevan peiliovikaapiston avulla näyttää erittäin avaralta. Vaikka moni saattaakin ajatella miten nelihenkinen perhe mahtuu asumaan kaksiossa, niin kyllä me tänne mahdumme ja nyt mahdumme vielä paremmin kun makuuhuoneesta tuli tyttöjen huone.

Image title

Olen myynyt pois paljon ylimääräistä tavaraa ja jättänyt ne sisustusesineet jotka edelleenkin viehättävät. Monesta huonekalusta olen myös luopunut kun ne eivät ole olleet vanhaa vaan liian uutta makuuni.

Vanhaa ja uutta

Yleensä teen sisustushankintani kirppareilta, kierrätyskeskuksista ja tori.fistä. Niistä löytää parhaiten ja edullisesti vanhoja astioita, esineitä ja huonekaluja. Tykkään kuitenkin yhdistää uutta ja vanhaa. Isommat sisustushankinnat ja muutokset hyväksytän miehelläni, hän on onneksi meistä se, joka lyö kapuloita rattaisiin. Itse olen kaikki tänne heti tänne ja nyt-tyyppiä ja se on ihan hyvä, että mieheni välillä pistää minut miettimään järjellä isoja hankintoja.

Viimeisin ostokseni oli Ikean Ranarp-kohdevalaisin. Kiinnitin valaisimen lattiavalaisimen jalkaan joka ei hetkeen ollut päässyt esille tilan puutteen vuoksi.

Image titleMistä ideat?

Ideoita ja inspiraatiota ammennan Instagramista, Pinterestistä, blogeja lukemalla ja muutamista lemppari-sisustuslehdistä. Instagramissa pyörii niin upeita ja ihania koteja että sieltä saa kyllä vaikka miten paljon ideoita omaan sisustukseenkin.
Image titleEn ole koskaan ihastunut moderniin sisustukseen. Etenkin läpinäkyvät tuolit tai liian modernit valaisimet eivät ole minun juttuni. Mustavalkoista värimaailmaa ei ole koskaan meidän kodissa ollut. En näe sitä juttunani vaan tykkään tuoda värejä edes pienissä määrin kotiimme.
Image title

Seuraavaksi suunnitelmissa:

Tyttöjen huoneeseen olisi tarkoitus etsiä sopivia kehyksiä ja laittaa niihin julisteita esille. Muuten olen tällä hetkellä todella tyytyväinen kokonaisuuteen.


Lisää kuvia Idalisan kodista löydät tästä

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia