Ideoita pääsiäiseen StyleRoomista

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Tänne StyleRoomiin on kertynyt vuosien saatossa jo ihan valtaisat määrät ihania kuvia käyttäjiemme pääsiäiskoristuksista kodeissaan. Niistä on helppo kerätä itselle ideoita oman pääsiäisen laittoon. Kokosimme tähän muutamia helppoja linkkejä hakusanoille ja hienoille albumeille joilla virität itsesi varmaan pääsiäistunnelmaan.

Image title

Rairuohoideat

Erilaisia, hauskoja ja tyylikkäitä pääsiäisruohokoristeita löytyy StyleRoomista vaikka ja kuinka hakusanalla "rairuoho". Näiden kuvien kivat ideat löydät käyttäjien Kaikki_Paketissa ja syhinablogi pääsiäisalbumeista.

Image title

DIY Pääsiäismunat

Itse tuunattujen pääsiäismunien ohjeita StyleRoom on pullollaan. Hakukenttään kun laittaa sanan "pääsiäismuna", saa tuloksia vaikka kuinka. Nämä kuvat käyttäjien Snowwhitedreams ja localartisan.fi :n pääsiäisalbumeista.

Image title

Kattauksiin

Ideoita pääsiäisen ruokakattauksiin ja tarjottaviin löytyy runsaasti hakusanalla "pääsiäiskattaus". Näiden kuvien hauskat pääsiäisideat löydät käyttäjän Tayttaelamaa pääsiäisaiheisesta kuva-albumista.

Image title

Kukat

Kauniit kukat ja kukka-asetelmat pääsiäisen viettoon löytyvät helposti hakusanalla "pääsiäiskukat". Nämä ylläolevien kuvien kauniit asetelmat löydät käyttäjien Tiina-H ja Sanna_Kukkala albumeista.

Image title

Pääsiäisoksat

Ja ei ole pääsiäistä ilman kauniisti koristeltuja oksia. Ne löytyvät tietenkin hakusanalla "pajunkissat". Nämä viehättävät esimerkkikuvat löydät käyttäjien Valkoinenkartano ja HoO kuva-albumeista.


Ja jos haluat fiilistellä kaiken yhdellä kertaa, laitat hakusanaksi vain "pääsiäinen" ja saat tulokseksi huikean määrän ihanan insiroivia pääsiäskuvia joiden parissa viihdyt varmasti pitkään.

Image title


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia