Kattausideoita pääsiäispöytään

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Pääsiäinen on iloisten värien ja kauniiden kattausten aikaa. Silloin saa askarrella ja laittaa pöydän juuri niin koreaksi kun tykkää. Jos vielä mietit tämän vuoden kattausteemaasi, niin kokosimme tähän muutaman esimerkin erityylisistä pääsiäiskattauksista malliksi. Valitse tyylisi, kurkkaa albumeihin ja inspiroidu.

Iloisen pirteä

Image title

Pirteä pääsiäiskattaus syntyy valkoisilla astioilla ja kirkkailla väreillä. Vihreät, keltaiset ja kirkkaat siniset toimivat tässä kattauksessa erinomaisesti. Lisää kuvia tästä pääsiäispöydästä löytyy jäsenen ninasdecor pääsiäiskattaus-albumista.


Herkkä & Pehmeä

Image title

Herkästä ja pehmeästä pitävä kattaa harkituilla väreillä ja hennoilla koristeilla. Pastellisävyt, kipsillä katetut kulhot ja hailakat höyhenet tekevät tästä kattauksesta täydellisen. Lisää kattausideoita ja kuvia löytyy jäsenen jaana_k pääsiäisalbumista.


Leikkisä

Image title

Katosta roikkuva oksakoriste ja pirteä värimaailma hauskoine astioineen luo tähän pöytään leikkisän pääsiäiskattauksen josta ei tunnelmaa puutu. Jäsenen leenakarhunen  kotialbumi on täynnään ihanuutta.


Säväyttävä

Image title

Säväyttävä kattaus syntyy valkoisella, harmaalla, glitterillä, kynttilöillä ja muutamalla pajunoksalla, lasin ja metallin kimmellystä unohtamatta. Katso lisää kuvia tyylistä jäsenen Fabulous pääsiäiskattaus-albumista.


Romanttinen

Image title

Romanttinen kattaja taiteilee jälkuruoaksi olevista suklaamunista hienoja helminauhoineen ja pitseineen. Lisää kuvia tyylistä löytyy jäsenen Valkoinenkartano pääsiäiskattaus-albumista.


Rohkea

Image title

Rohkea kattaja ei voimakkaitakaan värejä pelkää. Violetti, vihreä ja vaaleansininen luovat herkullisen värikombon pääsiäispöytään. Lisää värikkäitä kattausideoita löytyy Kotivinkin albumista.


rustiikkinen

Image title

Oksista ja munankuoresta taiteiltu pieni linnunpesä lautasella, vähän rosoa ja kulunutta vanhaa luo rustiikkisesta pitävän pääsiäispöytään oikean tunnelman. Katso lisää kuvia maalaisromanttisesta pääsiäiskattauksesta jäsenen heidienjoylife albumista.


Kauniita pääsiäiskattauksia kaikille StyleRoomilaisille toivotellen!

Image title


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia