4 Tyylikästä makkaria - mikä on suosikkisi?

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Makuuhuone on tärkeä paikka jossa levätä ja ladata akkuja ja sen sisustukseen kannattaa panostaa, että siitä saa juuri itselle sopivan paikan rauhoittua. Tässä neljä upeaa makkaria ja tyyliä. Löydätkö joukosta oman suosikkisi?

Luonnollinen : annicaP
Image title

Pehmeät värit ja suuri pandamaalaus seinällä tekevät tästä makkarista turvallisen paikan nukkua. Pellavaiset vuodevaatteet ova viileät helteillä ja viherkasvit tuovat tunnelmaa ja puhdistavat ilmaa. Lisää kuvia tästä makkarista löydät otsikon linkin takaa.


Vintage ja romanttinen : hanna-riikka 

Image title

Vintagekalustein ja kirppislöydöin sisustettu makuuhuone on lempeä ja kutsuva. Perhoset, pitsit ja hempeät värit viimeistelevät tyylistä romantisen ja pehmeän. Huomaa hauskat säilytysratkaisut sängyn alla.


Värikäs : cirkus-joanna

Image titleVäreistä pitävän makuuhuone on tietenkin värikäs. Lämmin ja kodikas tunnelma syntyy omia lempivärejä käyttämällä. Tauluhyllyllä voi kätevästi vaihtaa tauluja ja tyyliä tilassa.


Valoisa : OmaKotiValkoinen
Image title

Toisille taas paras tapa rentoutua on mahdollisimman puhdas tyyli. Kokovalkoinen makuuhuone on lumoava ja ikkunoista tulvivaan valoon on ihana herätä.


Lisää inspiroivia makkarikuvia löydät StyleRoomista hakusanalla: "makuuhuone".

Image titleKommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia