8 X DIY Sisustustyyny

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Syksyn saapuessa tyynyt ovat taas tärkeässä roolissa sisustuksissa, kun lämpimän juomakupin kanssa käpertyy sohvannurkkaan. Itse tekemällä tai tuunaamalla saa personoitua sisustustyynyt juuri sellaisiksi kun haluaa. Kokosimme tähän kahdeksan erilaista ja ihanaa sisustustyynyn teko- ja tuunausideaa malliksi. Katso ja ihastu!


1. Paina sormenpäillä
Image title

Valmiin tyynynpäällisen tuunaa helposti kangasväreillä juuri omanlaisekseen. oblik painoi omalla sormenjäljellään tyynyyn kauniin ympyräkuvion.


2. Roiski pensselillä
Image title

Juoksevaa kangasväriä pensseliin ja roiskis menemään vaan. Ympäristö kannattaa suojata hyvin tällä tekniikalla tehdessä. Lisää ohjeesta löytyy tästä jäsenen nuapurissa albumista.


3. Piirrä kangastussilla

Image title

Minna-Leena piirsi kangastusseilla hienon pöllön tyynynpäälliseen. Jos itse et osaa piirtää, ota valmis kuva, jäljennä kalkkeripaperin avulla kuva kankaaseen ja väritä se kangastusseilla päälle. 


4. Neulo 
Image title

Netti on pullollaan hienoja neuleohjeita sisustustyynyihin. johannaliina neuloi Saana ja Olli tyynyt Novitan sivuilta löytyvillä ohjeilla.


5. Ompele vanhasta villapaidasta

Image title

Hieno neulepintainen sisustustyyny syntyy helposti vanhasta neulevaatteesta.  Tayttaelamaa teki tämän neuletyynyn miehensä vanhasta villapaidasta.


6. Ompele vanhasta matosta
Image title

Pieni ja pehmeä matto taittuu näyttäväksi hapsureunaiseksi sisustustyynyksi. Linkki ohjeeseen löytyy outikrimoun albumista.


7. Tee valmiista kuviokankaasta
Image title

Veikeä eläintyyny syntyy valmiista kuviokankaasta leikkaamalla. JohannaKoo teki tämän söpön tipun Vallilan Kuikka-kankaasta.


8. Tuunaa ompelemalla
Image title

Lastenhuoneen vaaleanpunaisen pellavatyynyn piristykseksi ommeltiin veikeä monsteri. Linkki ohjeeseen löytyy tästä Amalin albumista.Image titleKommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia