4 x ennen ja jälkeen keittiörempan

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Ihana, kamala keittiöremontti. Se voi olla isotöinen ja aikaavievä tai helppo ja nopea toteuttaa, mutta aina se on sen arvoinen, vai mitä sanotte näistä neljästä huikeasta keittiömuutoksesta mitä remontilla on saatu aikaan? 


1. Keittiöremontti omakotitalossa / Mippa

Image title

Tässä vanhan talon keittiössä pistettiin ruokapöytää lukuun ottamatta kaikki muu kokonaan uusiksi. Kaapit rakennettiin kattoon asti ja koko tila päivitettiin vaaleaksi, valoisaksi ja viihtyisäksi. Katso tästä lisää kuvia miten muodonmuutos tehtiin.


2. Keittiöremontti / nata
Image title

Kerrostalokeittiön kokopuiset vanhat kaapit ja ruskea värimaailma saivat väistyä uuden ja käytännöllisen tieltä. Pienestä tilastä otettiin kaikki irti ja kokonaisuutta piristää hauskat yksityiskohdat kuten ruudullinen lattia. Katso lisää kuvia remontin vaiheista tästä.3. Rivitalokodin pikkubudjetin keittiöremppa / nuapurissa

Image title

Tässä keittiön pikkurempassa uusittiin ovet ja vaihdettiin välitilan laatta vaalean persikansävyiseen maalipintaan ja muutos keittiön ilmeeseen on sykähdyttävä. Katso tästä lisää kuvia tämän remontin vaiheista.


4. uusivanha keittiö / Vaaleanpunaisessapuutalossa

Image title

50-luvun puutalossa 70-luvun keittiökaapit sai lähtöpassit ja tilalle tehtiin talon ikään ja henkeen sopiva vanhoista puukaapeista koottu kokonaisuus. Viehättävän ilmeen kruunaa upea tapetti seinissä. Katso lisää kuvia tämän keittiön muodonmuutoksesta tästä.


Iskikö remonttikuume? Katso lisää käyttäjiemme keittiöremppakuvia tästä.


Image title
Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia