Näin käytät StyleRoomia

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten
StyleRoomissa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kurkkimaan suomalaisten koteihin. Voit tehdä itsekin kuva-albumeita ja kutsua muut omaan kotiisi. Kommentointi, tykkäys, keskustelu, ideoista kootut leikekirjat ja StyleRoom-blogin sisustusvinkit pitävät yhteisön aktiivisena. Mahdollisuuksia on paljon.1. Tervetuloa kylään!
Selaa käyttäjien tekemiä kuva-albumeita ja tutustu erilaisiin tapoihin asua. Etusivulta voit valita katseletko ajankohtaisia, suosittuja tai juuri päivitettyjä kansioita. Voit myös etsiä kuvia hakusanoilla, esim. keittiö, 50-luku tai räsymatto.

2. Rekisteröidy käyttäjäksi
Yhteisön jäsenenä pääset aktiivisemmin mukaan StyleRoomiin. Voit kommentoida albumeita tai jättää niiden tekijöille viestejä, voit myös tykätä kuvista peukuttamalla ja lisätä niitä suosikkeihisi (sydän).

3. Kokoa ideat leikekirjaksi
Napsi näppärästi suosikkikuvasi talteen leikekirjoiksi. Voit kerätä ideoita leikekirjoihin, joille voit itse keksiä teemat. Inspiroidu-valikosta löydät myös muiden kokoamia leikekirjoja.

4. Luo omia albumeita
Kutsu muut teille kylään! Lataa koti-, sisustus- ja pihakuvia StyleRoomiin, niin muut pääsevät ihastelemaan ja kommentoimaan kuviasi. Voit luoda useita albumeja eri teemojen tai tilojen mukaan. Voit myös jälkeenpäin muokata albumeja lisäämällä uusia kuvia, siirtämällä kuvia toisiin kansioihin, kirjoittamalla tekstejä tai vaihtamalla kuvien järjestystä.
Muistatahan lisätä jokaiseen kuvaan ja albumiin monta, kuvaavaa hakusanaa, niin muut käyttäjät löytävät helpommin kotiisi!

5. Keskustele ja kysy
Onko sinulla kysymyksiä kodin laittamisesta tai kenties sisustuspulma, johon haluaisit muilta ideoita? Keskustelupalstalla voit aloittaa rekisteröityneenä uuden keskustelun tai ladata sinne esimerkiksi kuvan tilasta, johon kaipaat sisustusvinkkejä.

6. StyleRoom-tiimi ja -blogi
StyleRoom-blogia kirjoittaa StyleRoom-tiimi, eli Laura, Anna ja Katja. Nostamme blogiin juttuja ja kampanjoita eri teemoihin liittyen. Kirjoitamme sisustusvinkkejä, kommentoimme sisustusmaailman ilmiöitä ja esittelemme kiinnostavia sisustusalan ihmisiä. Haluamme myös tutustua aktiivisiin käyttäjiimme! Meille voi laittaa viestiä, ajatuksia ja palautetta mistä vain: styleroom@a-lehdet.fi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia