Unelmamökkejä ja mökkiunelmia

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten
Meidän Mökki -lehden toimitus valitsi StyleRoomille inspiroivia kuvia kolmesta erilaisesta mökistä. On iloisia värejä, lumoavaa valoa ja kauniita yksityiskohtia.

1. SULOINEN KOKONAISUUS HARMAASTA JA PINKISTÄ
Pertunmaalla sijaitseva 1960-luvun mökki remontoitiin täydellisesti. Aiempi ruskea julkisivu raikastettiin vaaleanharmaaksi. Valkoiset ikkunanpokat, terassinkaiteet ja räystäät piristävät kokonaisuutta ja hiekkapiha on helppo ratkaisu mökille. Mökin laituri on sisustettu samaan henkeen kuin itse mökin terassi, pinkillä tehostevärillä. Remontissa perinteisen mäntymökin sisäpinnat maalattiin valkoisiksi, ja se teki mökistä paljon isomman oloisen. Nyt valoa tulvii sisään.
2. PIRTEÄ KESÄHUONE NIMELTÄ KARPALO
Lasinen kesähuone rakennettiin mökin jatkoksi. Kesähuoneesta on kauniit näkymät järvelle. Lasiseinien alumiinikehykset on maalattu karpalonpunaiseksi ja ruokapöydän yläpuolelle asennettu säteilylämmitin jatkaa kesähuoneen käyttöaikaa pitkälle syksyyn. Pihalla on erillinen grillikatos, jossa loimutetaan lohta ja savustetaan siikaa, ahventa ja kuhaa.3. EMÄNNÄN LASIPALATSI ELI PRINSESSAMAJA
Upea asikkalainen huvimaja tehtiin navetan vanhoista ikkunoista ja kierrätystavarasta. Koko komeus tuli maksamaan 1500 euroa. Kun seinät ovat lasia, valaistukseksi riittävät lyhdyt ja kynttilät. Huvimajassa vietetään aikaa pitkälle syksyyn. Pöytäliinana on vanha pitsinen päiväpeitto.


Mikä on sinun suosikkisi? Meidän Mökin omalla sivulla http://www.meidanmokki.fi/ on lisää mainioita ideoita mökin ja sen pihapiirin laittoon.

- Meidän Mökki & StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia